• Gospodar Jevremova 50
    Beograd, Stari grad
  • 10:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock / House
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Divino je pravo kraljevsko mesto koje će vam otkriti onu lepšu stranu uživanja kojoj je podređen ceo koncept ovog kafea. Ovde se u jednom prelepom ambijentu služe italijanska vina, prava italijanska pica, kokteli i naravno sva druga pića u kojima možete da uživate u kafeu Divino koji se nalaze u Gospodar Jevremovoj 50.

Enterijer kafea Divino je vrlo moderan i simetričan, opremljen urbano i sa istančanim ukusom, kafe Divino vas vođen strašću uvodi u jedan svet vina, dobre hrane i pravog italijanskog espresa u kom ćete pronaći vrhunski užitak dok u prelepom enterijeru ćaskate sa prijateljima i hvatate zrake sunca u užurbanom i modernom Beogardu čijem specifičnom i po malo čarobnom duhu kafe Divino potpuno odgovara.

Kafe Divino radi od 10h sve do ponoći, ovde se pušta pop, rock i house muzika i svaki trenutak koji provedete ovde može se meriti sa onim lepim i nezaboravnim momentima na nekom od italijanskih trgova koji su remek delo uživanja kao i sam kafe Divino lep, istančano usklađen i smišljen kao kuća vaših najlepših i najdražih trenutaka. Vekovna tradicija italijanskih vina čeka da vas upozna u prelepom kafeu Divino, tajna spravljenja najukusnijih pizza na svetu sa mozzarellom, pasiranim paradajzom i maslinovim uljem, čekaće spremna da podeli sa vama najlepše tekovine italijanske tradicije koja je za vas upriličena u divnom kafeu Divino.

Reč je o restoranu koji vam donosi jednu prelepu i romantičnu ljubavnu priču u srce Beograda, tvorci restorana inspirisani kvalitetom, ljubavlju prema istančanom ukusu koji vam daruju kroz hranu, vina i kafu donose vam jedan miris opuštanja i uživanja koji sebi morate darovati, a zove se kratko i jasno kafe Divino.

Ovde smo jer volimo Beograd. Neko priča o ''Tuzi za Afrikom'', sećajući se sa setom zalaska Sunca u Keniji, neko o ''Saudade'' (Malinkonija), evocirajući uspomene o plažama Kopakabane, a mi našu ljubavnu priču želimo da ispričamo i podelimo sa vama... Ljubavnu priču sa Beogradom, hranom i ... ''Di vino''.

 

 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Divino