• Bul. Oslobođenja 323a
  • 12:00h - 00:00h (vikendom do 04:00h)
  • Pop
  • 75 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Dvorište Dva nalazi se u blizini studentskog doma Četvrti April, odnosno lociran je na Bulevaru oslobođenja 323a, i predstavlja idealno mesto za okupljanje mladih, kako u toku dana, tako i uveče.

Kafe Dvorište Dva u toku prepodnevnih časova pogodno je za prvu jutarnju kaficu i novine, odnosno savršen početak jednog prestoničkog dana. Ovde se možete ispričati sa prijateljima, opustiti sa dragom osobom, ili samo odmoriti od brzog tempa koji život u Beogradu nameće. Kafe Dvorište Dva pogodan je i ukoliko želite da obavite neki posao za koji vam je potreban internet, jer je svim gostima kafea dostupan besplatan bežični internet pristojne brzine. Međutim, u toku večernjih časova kafe Dvorište Dva postaje neizbežno mesto za sve one koji umeju da prepoznaju dobar provod. Kafe Dvorište Dva postoji tek godinu i po dana, a već ima svoje redovne goste kojima dan nije ispunjen ukoliko ne posete ovo izvanredno mesto. Bitno je napomenuti da ovde uvek vlada veoma prijateljska atmosfera i da je raspoloženje uvek dobro. Pored dnevnog kafenisanja, kafe Dvorište Dva u večernjim časovima pruža vrhunski prestonički provod. Naime, u kafeu Dvorište Dva u toku vikenda možete uživati u fenomenalnim živim svirkama, na kojima ćete se garantovano dobro provesti. Svi ljubitelji dobre i kvalitetne muzike ne bi smeli da propuste uživanje uz izvođače koji ovde nastupaju, jer ovde spektakl nikada nije izostao.

Pored izuzetno kvalitetnog muzičkog programa koji se održava vikendom, kafe Dvorište Dva nudi vam i mogućnost organizovanja sopstvenih proslava. Ono što je sigurno, prilikom svake posete ovom fenomenalnom mestu bićete maksimalno zadovoljni.

Ukoliko dolazite spostvenim prevozom kafe Dvorište Dva vam i tu izlazi u susret zbog toga što nećete morati da lutate unaokolo tražeći mesto za svoj auto, jer kafe poseduje sopstveni parking. Za one koji koriste gradski prevoz, kafe Dvorište Dva lociran je u blizini stanice 48 i stanice 47.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Dvorište Dva