• Žorža Klemensoa 8
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 60 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Gradska Priča nalazi se na adresi Žorža Klemensoa broj 8, i predstavlja najlepši kafić na Dorćolu, koji nudi jedinstveno uživanje i specifičnu uslugu. U ovom kafeu prijatnog ambijenta vlada atmosfera koja odiše toplinom, pa se osećate kao da ste kod kuće.

Koncept kafea Gradska Priča je takav da u njemu ljudi različitog profila mogu pronaći svoje omiljeno mesto, jer se karakteriše raznovrsnom ponudom. Međutim, ono po čemu je kafe Gradska Priča posebno omiljen jeste ušuškano mesto na galeriji, romantičan krevet koji je omiljeni za parove. Ali pored izlaska sa dragom osobom, kafe Gradska Priča takođe je idealan i za trač partiju sa najboljom drugaricom, poslovne sastanke ili pak samo opuštanje od prestoničke urbanosti. Ono što je takođe interesantno jeste veliki video bim koji predstavlja pravu atrakciju kada se odvijaju sportska dešavanja. Prenos utakmica na velikom platnu prava je poslastica za muški deo gostiju, ali nesumnjivo i za devojke koje bi da se nađu u kafiću punom muškaraca i možda nekoga i upoznaju.

Naravno, tu je i veliki izbor kafa visokog kvaliteta, pažljivo odabrana karta pića, kao i prelep enterijer koji je podređen vašem uživanju. Pored toga, u ponudi kafea Gradska Priča nalaze se i najukusniji specijaliteti, koji će učiniti da se u ovaj kafe zaljubite na prvi zalogaj. Kuhinja radi do 17 h, kada možete uživati u najraznovrsnijim ukusima, koji će garantovano zadovoljiti sva vaša čula. Ipanema food je zadužena za hranu i u svojoj delatnosti se bavi i keteringom, proizvodnjom homemade kolaca i homemade cookies-a, cupcake-ova i ukrasnih torti za sve vrste proslava. Fotografije se mogu videti na facebook stranici "Cupcake Factory by Ipanema". Moguća je čak i priprema najbolje selekcije italijanskih zalogaja i hladnih i toplih jela, za bilo koje obime proslava ili manifestacija. Najpopularnije porudžbine su karpaco, patei, terine, rolati… Ipanema Food je takodje pokrenula proizvodnju i distribuciju najpopularnijih italijanskih keksica uz kafu, caj, vino.

Pored svih ovih pogodnosti, postoji još jedna koja će se posebno dopasti ljubiteljima životinja. Naime, kafe Gradska Priča je Pet friendly, pa ovde možete uživati i sa svojim ljubimcima.

Kafe Gradska Priča otvoren je za vaše uživanje u periodu od 08:00h do 00:00h, dok je vikendom otvoren do 1h iza ponoći. Petkom za sve prisutne nastupa Dobri Sin Bane, a muzički repertoar pretežno je usmeren na pop i rock muziku.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Gradska Priča