• Dečanska 14 (u holu Doma Sindikata)
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 01:00h (vikendom do 03:00h)
  • Pop / Rock / Folk
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Hol Centar lociran je na Trgu Nikole Pašića, tačnije u holu Doma Sindikata na ulazu za bioskop.

U prelepom ambijentu uz prijatnu muziku možete uživati u kafe Hol Centru. Svakog petka i subote u kafe Hol Centru organizuju se žive svirke, a tada je atmosfera fenomenalna, dok je nedelja dan kad iskušavate sebe i svoje glasovne mogućnosti na fantastičnim karaokama.

U ponudi kafea Hol Centar, između ostalog su i atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine.
Upravo zbog toga kafe Hol Centar predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Enterijer ovog kafea podređen je podizanju vašeg raspoloženja, tako da unutrašnjošću dominiraju tople boje i moderan nameštaj, koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom lokala. Boje koje preovladavaju u ambijentu su jednostavne, narandžasto - žuta, tačnije boja kajsije koja asocira na sreću i veselje i smirujući oči, sa kombinacijom crne koja se prostire na fotelje, stolove i poneki detalj koji čitavom enterijeru daje daje blagu kontrast i ravnotežu u dizajnu.

Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti, pa se akcenat stavlja upravo na to. Osvetljenje u kafe Hol Centru je pažljivo birano, i sve je podređeno maksimalnom uživanju posetilaca. Kapacitet lokala je oko 100 ljudi, a usluga na izuzetno visokom nivou. Ljubazno osoblje ovog kafea u Domu Sindikata vam je uvek na raspolaganju, tako da nećete zažaliti ukoliko ga posetite.

Ovde takođe, možete organizovati rođendane, koje ćete, sigurni smo, pamtiti do kraja života. Takođe, u Kafe Hol Centru priređuju se i književne večeri za sve pisce, ljubitelje knjiga, ali i ljudi koji samo žele da uživaju. Naravno, mnogi umetnici i slikari održavaju u Kafe Hol centru izložbe svojih slika i raznih umetničkih dela. Korporativne žurke, proslave, razni afterparty priređuju se u ovom sjajnom kafe baru u centru grada.

Dođite u kafe Hol Centar, jer vas pored odličnih pića očekuje i sjajan provod. Svakog dana kafe Hol Centar organizuje vesela dešavanja, pa povedite društvo i uživajte u ovom sjajnom kafiću. Posetite kafe Hol Centar i uverite se u kvalitet ponude i usluge koju ovde nude.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Hol Centar