• Hajduk Stankova 35
    Beograd, Zvezdara
  • 08:00h - 02:00h (vikendom od 15:30h)
  • Lounge
  • 60 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Incognito je autentičan kutak na Zvezdari, stvoren sa idejom da svim ljubiteljima opuštenog druženja pruži nesvakidašnji ambijent, sa mnoštvom kreativnih detalja, gde će moći sjajno da se provedu.

Osim toga, u kafeu Incognito sve posetioce očekuju i dva bilijarska stola, kako bi gosti mogli da uživaju u druženju i kroz ovu sjajnu igru. 

Ukoliko i vi želite da budete deo ove sjajne gradske priče, okupite svoju ekipu, i doživite sjajan ambijent koji vas očekuje u ovom kafeu. 

Rezervišite online brzo i jednostavno 

Kafe Incognito poseduje kapacitet za 60 ljudi, pa zato ukoliko želite svoje mesto treba da rezervišete na vreme.  

Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno napraviti rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, uz koju se možete upoznati sa čarima prestoničkog noćnog života. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje otvara mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Enterijer koji iznova oduševljava svakog gosta

Enterijer ovog kafića je pravi primer šta znači imati smisla za detalje. Tapaciranim foteljama u tamnim nijansama dodati su jastučići u jarkim bojama kako bi se postigao sjajan kontrast. 

Na zidovima možete videti nesvakidašnje tapete koje ilustruju određena mesta i likove. Ogledala, zidni sat, i kartaški simboli na zidu samo su neki od elemenata koji će privući vašu pažnju. 

Kreativnost i odmerenost su ovde našle zajednički jezik, pa tako nijedan detalj nije suvišan, već izuzetno doprinosi vizuelnom identitetu kafića. 

Bilijarski stolovi za uživanje sa prijateljima

Kako bi svojim gostima pružili nešto više od ćaskanja uz piće, u kafiću su postavljena i dva bilijarska stola, i to u dva različita dela ovog ugostiteljskog objekta. Kako biste mogli da uživate u bilijaru potrebno je samo da se najavite unapred i da se okupite sa svojim prijateljima. 

Ukoliko uživate u bilijaru onda je Incognito pravi kafić za vas, te tako možete organizovati sjajno druženje uz odabrane ljude. 

Adresa i radno vreme kafića 

Kafe Incognito nalazi se na adresi Hajduk Stankova 35 na Zvezdari. Radno vreme kafića je 08:00h - 02:00h, s tim što vikendom kreće sa radom od 15:30h. 

Posetite ovaj kafe, i otkrijte zašto važi za jedan od najautentičnijih lokala u Beogradu


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Incognito