• Obilićev venac 27
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop / Rock
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Irish Pub Beervana nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, u samom centru Beograda, na adresi Oblićev Venac broj 27. Radno vreme kafea Irish Pub Beervana je od 9 sati ujutru, pa sve do 1 h iza ponoći.

Ono što ovaj kafe razlikuje od ostale prestoničke ponude lokala ovakvog tipa, jeste što vas ovde utorkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom očekuju fenomenalne žive svirke, žanrovski usmerene ka rock i pop muzici. Start svirke je uglavnom od 20 h i traje do 23 h, dok se vikendom uz fantastičnu muziku možete provoditi do ponoći.

Enterijer kafea Irish Pub Beervana je veoma specifičan i veoma se izdvaja u odnosu na druge beogradske kafiće. Naravno, pored kombinacije boja svetlog i tamnog drveta, dominantna je tamo zelena boja, koja je u savršenom skladu sa osvetljenjem kafića. Zelena boja svakako predstavlja simbol Irske, pa je i logično da upravo ova boja dominira kafeom Irish Pub Beervana. Značaj zelene se najbolje vidi 17. Marta, na dan Svetog Patrika, koji je zaštitnik Irske, kada se Irci oblače u zeleno, piju zeleno pivo, pa čak i reke boje u pomenutu boju. Pored zelene boje ambijentom kafea Irish Pub Beervana dominira mnoštvo knjiga, uredno raspoređenih po policama, koje su dostupne gostima na čitanje, prilikom posete kafea. Ovde dakle, pored večernjeg provoda uz sjajne izvođače, preko dana možete opušteno odmoriti uz dobro štivo, popričati sa prijateljima, uživati sa dragom osobom ili samo popiti čašu najsavršenijeg piva u gradu.

Pored stolova za sedenje i visokih stolova, kafe Irish Pub Beervana raspolaže i prostranim šankom. Kapacitet kafea Irish Pub Beervana je 80 ljudi, a raspoloženje uvek na vrhunskom nivou. Atmosfera je istovremeno i boemska i elegantna, ali pre svega opuštena. Usluga je besprekorna i zadovoljava visoke svetske standarde, što je rezultat rada velikih profesionalaca. Cene su izuzetno pristupačne.

Obavezno posetite kafe Irish Pub Beervana i na trenutak osetite Dablin u Beogradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Irish Pub Beervana