• Starca Vujadina 19
  • 08:00h - 01:00h
  • Pop / Rock / Starogradska
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Jager Bar predstavlja jedinstveno mesto, ne samo u Beogradu, već i u čitavoj Srbiji, jer je jedini Jager Bar na ovim prostorima. Ovo atraktivno i specifično prestoničko mesto nalazi se u ulici Starca Vujadina broj 19.

Kafe Jager bar svojim gostima ispunjava apsolutno sve želje i koncipiran je tako da je nemoguće njime se ne oduševiti. Pored svih pogodnosti, od pristupačnih cena do profesionalnog osoblja, tu je i parking za goste. Kafe Jager bar otvoren je od 08 časova ujutru, a radi sve do jedan sat iza ponoći.

Enterijer kafea Jager Bar takođe će vas oduševiti. Naime, veoma iskusno poigravanje svetlosti i igra bojama učiniće da vam misterioznost ovog mesta probudi sva čula i pomogne u rađanju nekih novih ideja.  Boja koja dominira unutrašnjosti kafea Jeger Bar jeste boja tamnog drveta, jer je uostalom i veći deo nameštaja te nijanse. Enterijer je takođe dekorisan fotografijama u kojima dominira minimalistički stil, a koje na najbolji način upotpunjuju čitav izgled ovog prelepog kafe bara. Kafe Jeger Bar poseduje visoka i niska mesta za sedenje, barske stolice kao i prostran šank, za kojim ćete uvek moći da razmenite par interesantnih anegdota sa ljubaznim osobljem koje je uvek spremno da vas usluži. U ambijentu ovakvog tipa idealno je izaći sa prijateljima, ali i dragim osobama, sklopiti nova poznanstva, ali i provoditi se.

Ono što je jako interesantno u kafe Jager Baru jeste žanrovska raznovrsnost muzičkog repertoara, odnosno, gosti kafe Jager Bara mogu, u zavisnosti od dana koji budu odabrali za svoj provod, uživati u Pop, Rock ili Starogradskoj muzici koja dira pravo u srce. Kafe Jager Bar predstavlja veoma ekskluzivno mesto čiji je kapacitet 70 ljudi i uređeno je po svim svetskim standardima koje zadovoljavaju mesta ovakvog tipa. Ne propustite jedinstveno uživanje uz Jager devojke, mnoštvo promocija i apsolutno najlepše ukuse koje vam kafe Jager Bar nudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Jager Bar