• Obilićev venac 19
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Jazz - Ukoliko želite da se opustite u toku dana uz šoljicu kafe punog ukusa, osvežavajući koktel profesionalnog barmena, sa alkoholom ili bez njega, ili jednostavno želite da svoje druženje sa prijateljima provedete u toplom i jako prijatnom ambijentu, kafe Jazz  je pravo mesto za vas. Kafe Jazz nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u prestonici, na adresi Obilićev venac 19, u samom centru Beograda. Izuzetno atraktivna lokacija doprinosi tome da kafe Jazz bude veoma posećen, kako u toku dana, kada se ovde pored prijatnih druženja mogu voditi i ozbiljniji razgovori sa poslovnim prijateljima, tako i uveče, kada se ovo mesto postaje savršeno za lagano zagrevanje pred ludi noćni provod glavnog grada.

Osoblje, koje je uvek veoma ljubazno i spremno da vas usluži u svakom trenutku, drži nivo Jazz kafea na veoma visokom nivou, odnosno doprinosi tome da kafe Jazz zadovoljava svetske standardne. Vaša piksla će uvek biti zamenjena na vreme, a vaša narudžbina uvek servirana i poslužena na jako kreativan način, u rekordnom vremenskom roku.

Enterijer Jazz kafea podređen je vašem maksimalnom uživanju. Pored prirodnog zelenila koje osvežava prostor kafea, dominiraju neutralna boja tamnog drveta i moderni komadi udobnog nameštaja, koji su u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom lokala. Kafe Jazz zadovoljava sve estetske standarde pravog modernog mesta za izlazak.

Ponuda pića kao i različitih vrsta kafa Jazz je veoma velika, a cene su vrlo korektne. U prelepom ambijentu kafea Jazz možete pročitati jutarnje novine uz šoljicu kvalitetne kafe, predahnuti od ekstremno brzog prestoničkog života, tračariti sa najboljim prijateljem, rešavati probleme, ili stvarati nove ideje, i sve to uz lagane zvuke nenapadne muzike koja maksimalno upotpunjuje vaše uživanje, i čini da ovo mesto bude prijatno za sva vaša čula.

Kapacitet kafea Jazz je oko 150 ljudi, a atmosfera mirna, ali istovremeno jako topla i opuštena. Obavezno posetite ovo izvanredno prestoničko mesto!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Jazz