• Cara Lazara 12
    Beograd, Stari grad
  • 08:00h - 00:00h
  • Pop
  • 50 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafe Kapric Bar nalazi se na adresi Cara Lazara broj 12, i predstavlja izuzetno popularno i traženo mesto, što zbog svoje lokacije, što zbog vrhunske usluge koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Atmosfera u kafeu Kapric Bar je uvek izuzetna, i svi ljubitelji dobrog provoda i hedonisti bi obavezno trebalo da posete ovo sjajno mesto. Kafe Kapric Bar ima dnevni i večernji koncept, a nećete se pokajati koje god doba dana da odaberete za vaše uživanje.

U toku dana ambijent je relaksirajuć, a muzika uglavnom usmerena na pop culture od covera muzike 30-tih do savremene moderne muzike. Što se tiče večernjeg koncepta, odnosno žanrovskog usmerenja, akcenat je na fresh muzici, i može se čuti sve od crne do aktuelnih svetskih hitova. Takođe, tu su sjajna dešavanja u toku čitave nedelje. Svakog četvrtka organizuje se After work party, DJs & thrills, i to u periodu od 17 h do 21 h. Subotom uveče očekuje vas Dj sa contemporary coverima poznatih svetskih hitova, koji će vas garantovano pokrenuti na akciju. Enterijer je takođe vrhunski, a ambijent podređen vašem maksimalnom uživanju. Kafe Kapric Bar prostire se na dva nivoa, tačnije ima galeriju. Tu je i prostrani šank za vaše boemsko uživanje, ground floor tables. Ono što je posebno interesantno vezano za kafe Kapric Bar jeste da poseduje wall projektor na kojem se emituju muzika, art filmovi, kao i sport na oduševljenje muškog dela gostiju.

Meni kafea Kapric Bar je isključivo piadina romagnola, specijalitet iz italijanske regije Emiglia Romagna. Pored toga, vaš provod u ovom fenomenalnom kafeu biće u narednom periodu upotpunjen izložbama slika, instalacija, fotografija i projekcija autorskih kratkih filmova. Kafe Kapric Bar potpuno je osveženje prestoničkog provoda, i iz dana u dan uvodi mnoge novitete isključivo zarad vašeg uživanja.

Ne čekajte više ni sekund! Obezbedite sebi jedinstven provod, kakav do sada niste imali prilike da iskusite u Beogradu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Kapric Bar