• Gradski park 2
  • 08:00h - 22:00h (petkom do 04:00h)
  • Pop / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafe Kasper se nalazi u ulici Gradski park broj 2 u samoj hali “Pinki” u Zemunu.

Specifična lokacija kafea Kasper omogućuje gostima uživanje u izuzetno prijatnom prirodnom hladu. Pored izuzetne bašte, sa ljuljaškama, možete se opustiti i unutar kafića, čiji je enterijer veoma opuštajuć, a u kome dominira crvena boja. Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti, pa se akcenat stavlja upravo na to. Osvetljenje je pažljivo birano, i sve je podređeno maksimalnom uživanju posetilaca. Kapacitet lokala je 100 ljudi, a usluga na izuzetno visokom nivou.

Naime posebna čar kafea Kasper je zapravo to što je danju jedno opuštajuće mesto za razgovor sa prijateljima uz šoljicu kafe ili čaja, kao i obrok za koji možete da se opredelite u vidu ukusnog sendviča ili sočne palačinke. A svakog petka Kasper se kao dobri duh pretvara u pravo zadovoljsto u obliku sjajne žurke koje ne smete propustiti.

Dozvolite da vam svaki petak u kafeu Kasper zaokružiti radnu nedelju i opusti na najbolji mogući način. Vaše je samo da dođete, a ostalo prepustite profesionalnom osoblju Kaspera.
U ponudi kafea Kasper, između ostalog su i atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Svakog petka u kafeu Kasper se organizuje provod koji se sastoji od žive svirke, rakija večeri, koktel večeri…a sve njihove goste takođe čeka još mnogo iznenađenja, a posle takve usluge, poželećete da se iznova vraćate u kafe Kasper. Pored velikog izbora pića ovde možete i očekivati velike promotivne i akcijske cene.

Olakšavajuća okolnost svim gostima kafea Kasper je i sama njegova lokacija, što rezultira da imate besplatan parking i neograničen broj mesta za parkiranje. Iako je poželjno da vas neko doveze, jer u kafeu Kasper ne puštaju goste dok se dobro ne popije i urnebesno provede.

Takođe, Kasper ne naplaćuje ulaz svojim gostima I poseduje odeljak u lokalu za vašu garderobu.
Kafe Kasper radi svakog dana od 8h do 22 h, a svakog petka zaustavlja časovnik i radi sve dok poslednji gost ne napusti žurku, do ranih jutarnjih časova.

Oni koji su redovni posetioci kafea Kasper već su navikli na njihovo ljubazno osoblje, komfor i udoban boravak. Vi koji još niste imali prilike da svratite u kafe Kasper, poručuju vam da vas željno iščekuju kako bi se pokazali u što boljem svetlu i na vas ostavili utisak ozbiljnog objekta koji ćete uvrstiti u spisak vaših “omiljenih” mesta za izlazak. Bilo to noću ili danju.

Upravo zbog toga kafe Kasper predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Kasper