• Kneginje Ljubice 14
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h (vikendom do 04:00h)
  • Pop / Blues/ Jazz / House / Reggae
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafe klub Popara nalazi se u jednom od najlepših delova grada Beograda – Dorćolu, u ulici Kneginje Ljubice 14.
Osim u prijatnom ambijentu samog kafea, možete uživati i u velikom broju najrazličitijih vrsta pića i koktela.
Svaki dan se u kafe klubu Popara organizuju promocije različitih vrsta pića i popusti, a studenti imaju dodatni popust uz indeks.

Subotom od 22:00 do 03:00h se u Popari organizuju "Sensual nights", plesne večeri koje ogranizuje plesna škola "Danza del Arte Belgrado" na kojima se pušta salsa son i bachata za igranje.

Enterijer kafe kluba Popara je urađen u svom stilu, jednostavno ali sa ukusom. Veliki šank izrađen od drveta prvo je što ćete primetiti kada uđete u ovaj lokal, a kako kaže jedan od vlasnika - za šankom je uvek najbolji provod! U ponudi kafe kluba Popara je nekoliko različitih vrsta piva, a gosti se najradije vraćaju da bi odigrali još jednu rundu pikada.

Radno vreme kafe kluba Popara je od devet do jedan posle ponoći, osim četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom, kada se Popara pretvara u klub i radi do ranih jutarnjih sati.

Muzika koja se najčešće sluša u kafe klubu Popara je rokenrol, sa malo pop-a, blues-a, soul-a, jazz-a…Tu je i reggae, house, salsa, son i bachata, a dobar provod petkom i subotom garantuju mnogobrojni gradski bendovi.

Kapacitet kafe kluba Popara je oko 120 ljudi od kojih je 60 za sedenje, tako da ne brinite, ima mesta za sve. U kafe klubu Popara mogu se rezervisati separei, visoka sedenja, niska sedenja, barski stolovi, i mesta za šankom za koje ne postoje posebni uslovi rezervacije.

Jednostavno,u kafe klubu Popara možete doći na jutarnju kafu, popodnevno druženje sa prijateljima uživajući u vrhunskim koktelima po promo cenama, ili uveče, u sjajnim plesnim večerima sa pozitivnom ekipom. Povoda je uvek mnogo i svako doba dana i noći je ko stvoren za kafe klub Popara.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Klub Popara