• Kraljice Marije 73 (ulaz iz Ćirila i Metodije)
    Beograd, Zvezdara
  • 09:00h - 22:00h
  • 90 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Knjižara 011 je jedno veoma šarmantno mesto, lociran u zgradi Beogradske poslovne škole, u ulici Kraljice Marije 73 (ulaz iz Ćirila i Metodije). Kafe Knjižara 011 apsolutno je mesto koje nudi uživanje u sofisticiranom ambijentu, jer ono što ga čini specifičnim je to što je okružen knjigama.

Udaljen od gradske vreve, ali opet u centru grada, kafe Knjižara 011 je mesto za izlazak kulturnih ljud, koji vole da čitaju i kojima prija prisustvo knjiga. U prijatnom ambijentu kafea Knjižara 011 dok uživate u svom osvežavajućem napitku, možete uzeti bilo koju knjigu koju želite da vam pravi društvo.  Jer kad jednom zakoračite u svet knjiga, iz njega nećete moći izaći.

U kafeu Knjižara 011 možete pregledati ruska, srpska i engleska izdanja bez obaveze kupovine. Izbor je na vama. Ako vam nešto baš zapadne za oko možete i da kupite. Police u kafeu Knjižara 011 su ispunjene ruskim klasicima u originalnim izdanjima (Puškin, Gogolj, Dostojevski, Turgenjev...), a društvo im prave naši veliki pisci poput Andrića, Crnjanskog, Kapora, Radičevića, Zmaja i mnogih drugih. Takođe možete naći knjige iz oblasti umetnosti, sociologije, psihologije, a postoje i knjižice za decu za najmlađu publiku.

Izbor bezalkoholnih pića u kafeu Knjžara 011 je na izuzetno zavidnom nivou, a za one koji imaju istančan ukus tu je i sladoled koji će biti raj za vaša nepca.  Osoblje maksimalno prijatno i ljubazno, a usluga besprekorna. Svaki segment kafea Knjižara 011 podređen je vašem maksimalnom uživanju. Postoji i mogućnost organizovanja proslava u veoma prijatnom okruženju kafeu Knjižara 011.

Kafe Knjižara 011 pravi je izbor ukoliko želite da popijete najbolju jutarnju kafu, koja će vas razbuditi i kojom ćete započeti još jedan urbani dan , a poseduje i baštu koja je okružena zelenilom i izolovana od saobraćaja i buke. Takođe predstavlja najbolju varijantu za opušten razgovor sa prijateljima, ili možda intimniji izlazak sa dragom osobom.

Boravak u kafeu Knjižara 011 je postao nov način života. Dozvolite sebi malu dozu hedonizma.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Knjižara 011