• Bul. Oslobođenja 243
    Beograd, Voždovac
  • 08:00h - 01:00h
  • Disco / House
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Libero bar je novootvoreno mesto za izuzetan prestonički provod. Nalazi se u ulici Bulevar Oslobođenja broj 243, preko puta popularnog hotela “M”, na Voždovcu, u neposrednoj blizini Fakulteta organizacionih nauka i Fakulteta političkih nauka.

Specifična lokacija kafea Libro bar omogućuje gostima uživanje u izuzetno prijatnom prirodnom hladu. Enterijer kafea Libero bar je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da unutrašnjošću dominiraju tople boje i moderan nameštaj, koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom lokala. U zavisnosti od raspoloženja u kafeu Libero bar možete uživati u udobnim foteljama, zabavljati se za visokim stolovima ili se pak opusiti uz prostrani šank. Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti, pa se akcenat stavlja upravo na to. Osvetljenje je pažljivo birano, i sve je podređeno maksimalnom uživanju posetilaca. Kapacitet lokala je 150 ljudi, a usluga na izuzetno visokom nivou.

U ponudi kafea Libero bar, između ostalog su i atraktivne tematske večeri, koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda koji se razlikuje od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Libero bar predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, kafe Libero bar izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da čujete komercijalne zvuke, ali biće prostora i za muzičku edukaciju gostiju. Svedeno na žanrove, pretežno će se slušati pop, house, disco i ambijentalna muzika, što istaknuta akustičnost prostora dozvoljava. Za sada su u kafeu Libero Bar petak i subota rezervisani za Dj večeri sa početkom od 20h, a vremenom se očekuje da će ovo izuzetno mesto vikendima postati mini-klub, neizbežan kada je dobar provod u pitanju.

Kafe Libero bar poseduje WiFi tako da svoje utiske o vašem provodu na ovom mestu možete odmah podeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. Očekuje se posebno interesovanje muške populacije jer se kafe Libero bar izdvaja po organizovanom praćenju sportskih dešavanja, a samim tim i devojaka, koje baš ovde mogu ostvariti neko interesantno poznanstvo.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Libero Bar