• Žorža Klemansoa 8
  • 07:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Folk
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Make Up je stari dorćolski lokal koji se nalazi u ulici Žorža Klemansoa broj 8. Izuzetno atraktivna lokacija jedan je od razloga velike posećenosti ovog kafea, pored njegove autentičnosti. Naime, kafe Make Up održava svoj tradicionalni duh, pa se ni koncept, ni enterijer, nisu menjali od samog otvaranja. U kafeu Make Up dominira boja drveta, kao i neutralni braon tonovi. Dizaner se poigrao ciglama koje odaju utisak hladnog prostora i svetlom koje prostor greje, stoga je svojevrsnim kontrastom ostvario neverovatnu prijatnost za različite profile ljudi.

Ponuda je prilagođena novoj potražnji i apsolutno sve je podređeno vašem uživanju. Ovo je idealno mesto na kome možete popiti prvu jutarnju kafu Hardi, za svega 90 dinara. Ili probati neko od jedanaest vrsta piva. Možete napraviti pauzu od urbanog prestoničkog dana i opustiti se uz cene pića prilagođene svačijem džepu, ne misleći na svoj novčanik. Izbor pića je zaista veliki, a kvalitet usluge kakav se retko sreće u Beogradu. Osoblje je veoma ljubazno i pristupačno, stoga će učiniti sve da vaš provod u kafeu Make Up bude potpun. Usluga u kafeu Make Up zadovoljava apsolutno sve najviše standarde.

Kafe Make Up kapaciteta je od 70 mesta, a poseduje i prostranu baštu gde u toku letnjih dana u godini možete mirno pročitati novine, razgovarati sa prijateljima ili uživati sa dragom osobom. Pored svih pogodnosti koje pruža, kafe Make Up nudi vam i uslugu korišćenja njihovog prostora u svrhu proslave svojih bitnih momenata. U kafeu Make Up možete obeležiti svoj rođendan, diplomu ili napraviti nekome žurku iznenađenja, i sve to po izuzetno korektnim cenama.

Petkom i subotom kafe Make Up pretvara se u mini klub koji potencira muziku visokog kvaliteta. Muzički repertoar odgovara pravim poznavaocima i ljubiteljima dobre muzike, odnosno žanrovski je usmeren na pop i folk. Kafić radi do ponoći, dok se vikendom vaš neverovatni provod uz žive svirke na ovom mestu produžava za jedan sat.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Make Up