• Strahinjića Bana 18
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 75 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Mighty Heart, nekima poznatiji po starom imenu – Javna Tajna, nalazi se na Dorćolu, u ulici Strahinjića Bana broj 18. Kafe Mighty Heart predstavlja jedinstveno mesto koje pruža izvanredan spoj opuštene mirne atmosfere i ludog prestoničkog provoda. Naime, kafe Mighty Heart idealan je ako u toku dana želite da odmorite od prestoničke rutine i napravite pauzu od prebrzog beogradskog tempa, dok sa zalaskom Sunca nudi neponovljiv provod uz fantastičnu živu svirku.

Muzika koja dominira u kafeu Mighty Heart žanrovski je usmerena na pop i rok, ali ima i dosta varijacija, pa ljudi različitih profila mogu ovde pronaći šta im se dopada. Svirke su na repertoaru kafea četvrtkom, petkom i subotom, sa početkom u 21 h, a zbog velikog interesovanja, rezervacije su obavezne. Kafe Mighty Heart pravi je izbor ukoliko želite da se provodite sa svojim prijateljima, ali i sa svojim ljubimcima. Kafe je pet friendly pa ovde bez problema možete izvesti u provod i vaša najdraža bića. Kafe Mighty Heart takođe svojim gostima pruža uslugu korišćenja besplatnog interneta, tako da svoje utiske, ili fotografije vaših ljubimaca, možete istog trenutka podeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama i uživati u lajkovima ispijajući kafu, ili ako ste u gužvi, ispijajući kafu za poneti koja vam je ovde takođe dostupna.

Radno vreme kafea je sledeće: radnim danima od 9 h do 00 h, dok petkom i subotom kafe Mighty Heart radi od 9 h do 1 h iza ponoći. Ekipa koja posećuje kafe Mighty Heart mahom je 25+, što ne znači da ukoliko ste mlađi, ili pak stariji, ne možete iskusiti fenomenalan provod koje ovo mesto nudi. Ono što takođe izdvaja kafe Mighty Heart od ostale ponude kafea u ulici Strahinjića Bana su veoma pristupačne cene, kao i posebna ljubaznost osoblja i poštovanje gostiju koje se veoma ističe. Kafe Mighty Heart takođe je dostupan ukoliko planirate privatnu ili poslovnu proslavu ili se bavite organizacijom žurki. Kapacitet kafea je 75 ljudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Mighty Heart