• Tošin bunar 174
    Beograd, Zemun
  • 09:00h - 00:00h (nedeljom od 13:00h)
  • Pop / Rock / Evergreen / House / Electro / Trance
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Moj Kutak nalazi se u ulici Tošin Bunar 174 na Novom Beogradu.  Svakog dana, u periodu od 09:00 do 00:00h i nedeljom od 13:00 do ponoći, moći ćete da uživate u sjajnim ponudama kafea Moj Kutak i prijatnom ambijentu koji će vas napuniti dobrom energijom za obaveze koje predstoje.

Enterijer kafea Moj Kutak je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da u unutrašnjosti lokala dominiraju tople prirodne boje i udoban nameštaj koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom.

Neverovatna udobnost i komfor gostiju su od izuzetne važnosti, pa se tako u kafe Moj Kutak nalaze udobne fotelje, ali i poneki dvosed. Mesto vam neće nikad zafaliti ukoliko ga rezervišete na vreme, jer je kapacitet ljudi u kafeu 70 sedećih mesta. Kad su topli, lepi dani, Moj Kutak je spremio i divnu baštu za vaš boravak i predah, a kapacitet bašte je čitavih 90 sedećih mesta.

Kafe Moj Kutak gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Pruža široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, koktela, šejkova, ceđenih sokova, i naravno, nezaobilaznu kafu. Više nego bogat izbog pića zadovoljiće i najzahtevnije mušterije, i svako će naći ono što želi. A ukoliko bacite pogled na cenovnik, vaše oduševljenje će porasti. Povoljne cene, sjajna uslaga i prostor, ubediće vas da se ponovo vratite. Shvatićete da ste pronašli pravi kutak za sebe i svoje prijatelje.

Kafe Moj Kutak otvoren je sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku i prijatnu atmosferu. Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafeu Moj Kutak.

Nedeljni program u kafeu se sastoji od svakodnevnih promocija koktela, kafa, ceđenog voća kao i povremenih tematskih večeri i svirki. Takođe, u kafeu Moj Kutak možete organizovati i razne proslave: rodjendan, krštenje, koktel večeru, devojačko ili momačko veče…

Da bi vaše uživanje bilo na vrhunskom nivou, kafe Moj Kutak izuzetnu pažnju obraća na odabranu muziku visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da sve - pop, rock, evergreen, modern, ndb, bossa, regee, a u večernjim časovima pušta se takođe i nešto malo jače - trance, deep house, electro…

Neka kafe Moj Kutak, postane vaš kutak snova. Čekamo vas!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Moj Kutak