• Takovska 6
    Beograd, Palilula
  • 07:30h - 23:30h
  • Deep House
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Molo Tv nalazi se u centru grada, u ulici Takovska 6. U blizini RTS-a i Rudarsko - geološkog fakulteta ovaj kafe je veoma posećen u ovom delu grada.

Sklonjeni od svakodnevice, Molo TV vam omogućava da uživate u punom ukusu prave jutarnje kafe ili da se odlično provedete u sjajnoj večernjoj žurci. Molo Tv kafe bar je urbano mesto koje svojim enterijerom, uslugom i ponudom može priuštiti veoma prijatne trenutke svakom ko ga poseti.

Udoban ambijent učiniće da svaki vaš dolazak ovde bude pravo uživanje koje možete upotpuniti bogatom ponudom ukusnih napitaka i raznovrsnih sokova. Enterijer kafea Molo Tv je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da unutrašnjošću dominiraju svedene boje i dizajn i moderan nameštaj jednostavnih linija. U ambijentu preovladavaju kombinacije prirodne boje drveta sa belim površinama, čineći savršen sklad sa arhitektonskim sklopom lokala. Nekada su jednostavne stvari najlepše i najupečatljivije, a ono što je posebno bitno za sve goste jednog lokala jeste toplina koja ga ispunjava. A kafe Molo Tv je upravo takav, jednostavan ali pun topline. Ako svratite jednom u kafe Molo Tv osetićete se kao kod kuće i on će postati vaša glavna stanica.

Na raznovrsnoj karti pića ne propustite da probate razne vrste kafa, toplih čokolada i ceđenih sokova. Uz koju čašicu rakije, ili vina, možete u toku dana ćaskati sa prijateljima, zakazati poslovni sastanak, a možda i ljubavni, ili se jednostavno samostalno opustiti u toplini ovog prijatnog kafea u centru grada.

U kafe Molo Tv će vas uvek sačekati prijatna atmosfera i ljubazno osoblje koje vam je non stop na usluzi. U ponudi kafea Molo Tv atraktivne su večeri koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda, a koje se razlikuju od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe bar Molo Tv predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod. Osim dana, uveče možete uživati u prijatnoj atmosferi praćenoj hitovima sa svih svetskih top lista i provesti nezaboravno veče.
Kapacitet kafea Molo Tv je oko stotinak ljudi, a muzika se uglavnom svodi na house i deep – hose.

Lepa i opuštena atmosfera, prijatan ambijent, niske cene, vrhunska usluga, širok izbor kafa, domaćih i stranih pića...Nemojte da nam verujete na reč, dođite u kafe Molo TV pa proverite sami.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Molo Tv