• Strahinjića Bana 68
  • 09:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • House / Jazz
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Nova Ipanema, smešten je u centru gradskog života ,u ulici Strahinjića Bana 68 u Beogradu.

Kafe Nova Ipanema, kako svojim sopstvenim, tako i stilom svojih gostiju, donekle odudara od okoline. Ideja kafića je da generiše energiju klasičnih dorćolskih kafića koji na momente imaju klupsku atmosferu. Zato kafe Nova Ipanema petkom i subotom radi nešto duže, do jedan posle ponoći.

Nakon Zlatnog Papagaja, kafića koji je početkom osamdesetih bio epicentar šminkerske gradske ekipe i jedan od prvih privatnih kafića u to vreme, možemo reći da je kafe Nova Ipanema najstariji u našoj prestonici.

Ovaj kafe je vrlo jednostavnog, urbanog dizajna. Unutrašnjost lokala izdeljena je na tri dela, prvi s dominantnim betonskim šankom i visokim sedenjem, drugi s niskim stolovima i treći s jednim većim visokim stolom za brojnije društvo. Lokal poseduje dosta mesta za sedenje, kako unutra tako i u velikoj bašti smeštenoj na trotoaru najpoznatije gradske ulice.

Kafe Nova Ipanema predstavlja idealnu varijantu za kraći poslovni ručak ili druge popodnevne razgovore sa prijateljima. Ovde ručava dosta poznatih ličnosti i onih koji bi to želeli da budu.

Kafe Nova Ipanema poseduje i italijansku kuhinju sa lunch obrocima, a posebno je popularan salad bar, gde sami možete da kombinujete svoj kompletan obrok.

Svake veče u ovom fenomenalnom kafiću, možete uživati u degustaciji vrhunskih koktela koje specijalno za vas prave koktel majstori. Pored velike ponude sa koktel karte, možete i sami da birate svoj mix alkohola po želji, a osoblje kafea Nova Ipanema će vam drage volje ispuniti svaku želju. Svaki dan je drugačiji, sa dinamičnom i sjajnom atmosferom, a petkom i subotom, možete se opuštati uz fantastične mixeve i muziku najboljih Dj-eva.

Kafe Nova Ipanema mnogi smatraju jednim od čuvara autentičnog i prepoznatljivog beogradskog duha.
Ovaj poznati dorćolski lokal se dizajnerskim konceptom, muzičkom orijentacijoim, kvalitetom usluge i atmosferom vrlo brzo izdvojio . Posle skoro 10 godina prerastao je u restoran u kome se gostima nudi veliki izbor salata, pasta i jela baziranih na mediteranskoj i italijanskoj tradiciji kulinarstva. Nova Ipanema je prepoznatijiva i po uvek dobrim kolačima, prijatnom i nepretencioznom enterijertu i kvalitetnoj muzici.

Kafe Nova Ipanema je brend smelih, modernih ljudi, koji su uvek u toku sa najnovijim trendovima, onih koji znaju šta je kvalitet, udobnost i koji su jednostavno jedinstveni.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Nova Ipanema