• Omladinskih brigada 15
    Beograd, Novi Beograd
  • 21:00h - 02:00h
  • Pop / House / RnB
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Kafe Petošević nalazi se na Novom Beogradu prekoputa kula West 65, a prijatan ambijent i dobra lokacija odlični su razlozi da posetite ovo mesto i uživate sa prijateljima na kafi. Vikendom se organizuju i svirke, pa je Kafe Petošević odličan izbor za različit tip izlaska. Posetite ovo mesto, i uverite se i sami u to. 

Kafe Petošević rezervacije - online brzo i lako

Cafe Petošević Novi Beograd ima kapacitet od oko 100 sedećih mesta, a kako biste posetili neke od svirki koje se ovde organizuju, potrebno je da rezervišete svoje mesto na vreme. 

Rezervišite putem korisničkog Call centra ili online, možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom sjajnom kafiću. 

Beograd noću vam nudi i mogućnost online rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je u android i iOS verziji aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Kafe Petošević - mesto gde se uživa u svako doba dana

Bilo da želite da dođete na jutarnju kafu, ili na poslepodnevno piće sa prijateljima, pa čak  i ako želite da uveče popijete koktel, mesto na koje treba da se uputite je kafe Petošević. Prijatnoj atmosferi doprinosi enterijer, lepo uređen ambijent sa ljubaznim osoboljem koje će vas gostoprimljivo dočekati u svako doba dana. 

U kafe Petošević možete svratiti neplanirano, ili se odlučiti baš za izlazak na ovo mestu, u oba slučaja možete očekivati dobar provod i prijatnu atmosferu. 

Četvrtak i petak u znaku dobrog provoda 

Ako ste raspoloženi za izlazak, kafe Petošević možete posetiti četvrtkom kada se ovde održava DJ night, ili petkom kada se organizuje uživo svirka. Ono što ne treba da zaboravite je da na vreme rezervišete i da ponesete dobro raspoloženje.

Kafe Petošević - adresa i dostupnost parkinga 

Cafe Petošević nalazi se na adresi Omladinskih brigada 15 na Novom Beogradu, u sklopu centra Petošević, gde se nalazi i istoimena autoperionica, jedna od najpopularnijih u gradu. Važna informacija za sve goste koji planiraju da posete ovaj lokal svojim vozilom, jeste da kafe Petošević ima svoj parking.

Radno vreme kafea Petošević 

Radno vreme lokala je 00-24h, ali ukoliko želite da posetite neku od svirki koje se ovde održavaju važno je znati da one traju od 21h do 01h četvrtkom i petkom.

Dođite i uverite se zašto je cafe Petošević jedan od najboljih beogradskih kafića.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Petošević Novi Beograd