• Gavrila Principa 37
  • 08:00h - 22:00h (subotom do 03:00h)
  • House
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Planta nalazi se u ulici Gavrila Principa 37, između Glavne autobuske stanice i Zelenog Venca. U centru velikih dešavanja i gužvi, kafe Planta je savršeno mesto za predah! Ovo mesto napravljeno je kao oaza u kojoj će gosti zaboraviti na monotonu svakodnevicu i svakodnevne obaveze.

Blizu Ekonomskog fakulteta, već dugi niz godina kafe Planta, svojim gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu, uz odličnu muziku i povoljne cene. Pruža široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, kao i raznovrsnu ponudu kafa, pripremljenih s velikom pažnjom i umećem, koje će, sigurni smo, zadovoljiti i najzahtevnije kafoholičare. Brzo je postala utočište studentima, koji su u njoj spremili bitne ispite i pravili pauze između predavanja, a još brže i ostalim gostima koji su se zaljubili u njen mladalački duh i prijatnu atmosferu. Zajedno sa svojim gostima, rasla je i kafe Planta, razvijala se, proslavila velike uspehe, diplome, nove poslove... Sigurni smo da će u kratkom roku postati deo i vaše omiljene priče.

Kafe Planta otvoren je sa idejom da to bude mesto na kojem se okuplja veliko društvo ali i za sve one koji vole prijateljsku atmosferu. Lokal se sastoji od velikog šanka, par separea na kraju kafića i udobnih garnitura. Izuzetno moderan ambijent u kojem preovladava crna i bela boja. Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafe Planti.
Enterijer je usklađen sa potrebama savremenih ljudi, a svojim stilom prostor kafe Planta idealan je za vaš poslovni sastanak, raznovrsne proslave i okupljanje sa prijateljima.

U kafe Planti vikendom se organizuju različita okupljanja. Svakog petka i subote možete uživati na nastupima sjajnih bendova sa različitim žanrovima muzike. Petak u Planti je rezervisan za najbolje Jazz svirke, a subotom vam ovaj lokal nudi pravu žurku uz savršenu klubsku atmosferu, za koju su zaduženi sjajni Dj-evi i bendovi koji će vas navesti da igrate do kraja noći.

Kafe Planta je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadile velike gužve i guranja u prepunim klubovima. Osetite pravu klubsku atmosferu po pristupačnim cenama. Kafe Planta će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Planta