• Gavrila Principa 37
  • 08:00h - 22:00h (subotom do 03:00h)
  • House
  • 220 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafe Planta nalazi se u ulici Gavrila Principa 37, između Glavne autobuske stanice i Zelenog Venca. U centru ogromnih gužvi na ovom mestu, kafe Planta je savršeno mesto za predah!
Ovo mesto napravljeno je kao oaza u kojoj će gosti zaboraviti na monotonu svakodnevicu i svakodnevne obaveze.

Blizu Ekonomskog fakulteta, kafe Planta predstavlja i utočište studentima koji ovde pripremaju svoje beleške, ispite ili samo dođu na pauzi između predavanja kako bi se opustili i čavrljali o najnovijim tračevima.

Kafe Planta gostima nudi opuštanje u zanimljivom ambijentu uz odličnu muziku i raznovrsno piće. Pruža široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a naravno i veliki broj raznovrsnih kafa. Kada vam stigne vaš omiljeni espresso, serviran pažljivo i onako s ljubavlju, sa čokoladicom na tanjirću, prosto ćete poželeti da izljubite konobara. Ako bacite pogled na cenovnik, vaše oduševljenje će porasti. Povoljne cene, veliki izbor pića, baš onako kako treba da bude…

Kafići obično imaju jednu vrstu kafe sa raznovrsnim ukusima, al kafe Planta ima mnogo više vrsta! Znači, više nego bogat izbog ovog prijatnog napitka zadovoljiće i najzahtevnije kafoholičare, svako će naći ono što želi, bilo da je to kafa u kombinaciji sa čokoladom, karamelom ili vanilom, sigurni smo da će vam se svideti.

Kafe Planta otvoren je sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku atmosferu. Lokal se sastoji od velikog šanka, par separea na kraju kafića i udobnih garniture. Izuzetno moderan ambijent u kojem preovladava crna i bela boja. Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafeu Planta.

Enterijer je usklađen sa potrebama savremenih ljudi, a svojim stilom prostor kafea Planta idealan je za vaš poslovni sastanak, raznovrsne proslave i okupljanje sa prijateljima.

U kafeu Planta vikendom se organizuju različita okupljanja, a svake subote vam ovaj lokal nudi pravu žurku, kada ćete uživati u savršenoj klubskoj atmosferi uz sjajne Dj-eve koji vas naterati da đuskate do samog zatvaranja lokala, sve do tri sata posle ponoći.

Kafe Planta je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ,,plitkog dzepa”. Kafe Planta će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Planta