• Njegoševa 63
    Beograd, Vračar
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge
  • 120 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Prive ušuškan je u samom centru Vračara, u centralnom delu Njegoševe ulice, gde najbolje možete osetiti život i dušu Beograda.

Ovaj elegantan i šik bar- restoran nudi perfektnu svakodnevicu i za one najprobirljivije. Bilo da dođete na jutarnju kafu ili popodnevni ručak, kafe Prive vam nudi sve što poželite. Inspirisani ritualom uživanja, u prostoru superiornog rafinmana kafe Prive nudi sve sastojke koje diktira elegantan životni stil.

Za početak dana, okušajte se u savršenoj snazi minijaturnog espresa. Potom, probajte izvrsnu hranu koju kafe Prive nudi, jer jednostavno nećete moći da joj odolite. Savršeni zalogaji japanskog brenda “Suši Box”, neće vas ostaviti ravnodušnim, ali i druga probrana jela internacionalne kuhinje . Svi specijaliteti kuhinje kafea Prive, zadovoljavaju apsolutno najistančanija gastronomska čula, a velika ponuda stranih i domaćih pića vrlo lako zagolica maštu svih gostiju.

Kako i samo ime kaže Prive (privatno) je idealno mesto za intimne ručkove i večere, diskretne poslovne sastanke i trenutke kada želite da obedujete u miru. Spoj za idealno veče - veliki izbor koktela i karta vrhunskih pića stavljaju sva vaša čula pred iskušenje. Ljubazno osoblje kafea Prive teži da gostima uvek pruži vrhunski doživljaj u svakom smislu. Bilo da je to osvežavajuće piće, okrepljujući obrok, sjajna i opuštajuća muzika, ili samo neobavezni razgovor.

Započnite dan uz omlete, sendviče i vrhunski italijanski kapućino. Probajte sočne bifteke, ukusne paste ili raznovrsne salate. Biser ponude kafea Prive od suši jela su: suši miso supa, wok, teriyaki... Za desert, tu je čokoladni mus, sladoled od zelenog čaja, voćna salata ili nešto potpuno posebno, spremljeno po vašem ukusu.

O enterijeru kafea Prive možemo do sutra da vam pričamo, a opet ni približno da vam stvorimo realnu sliku u glavi kako izgleda ovaj sjajni lokal. Zato pogledajte fotografije koje su napravili fotoreporteri beogradnocu.com i uverite se u predivan ambijent kafea Prive. Sofisticiran nameštaj i pažnja usmerena na svakom detalju,pokazuje samo koliko se truda uložilo u osmišljavanju ovog enterijera. Veoma šik i moderno. Unutrašnjost lokala deluje kao da ste u svojoj dnevnoj sobi, pored police sa knjigama i na tepihu koji dodaju toplinu i udobnost čitavom ambijentu. Crna i bela boja dominiraju u kafeu Priva sa ponekim crvenim detaljem.

Kafe –restoran Prive poseduje i sjajnu baštu kao i sprat na kome je takođe restoranski deo za goste. Svako dana do ponoći,a vikendom jedan sat kasnije,možete uživati u sjajnoj muzici,koktel druženju i raznovrsnim žurkama.
Budite jedan dan u centru dešavanja i dođite u kafe Prive, gde je privatnost u javnosti.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Prive