• Đorđa Radojlovića 22
  • 08:30h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge / House
  • 60 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Rendez-Vous nalazi se u ulici Đorđa Radojlovića 22 u naselju Dedinje. Ovaj lokal u mirnom delu Dedinja, daleko od gradske buke i gužve, osvojiće vas na prvi pogled, na prvi dolazak, ali i sam ukus, jer kafu kad ovde probate, poredićete je sa svakom drugom.

Kao što i sam naziv kaže po Vuku - Randevu, iliti mesto sastanka, ovaj kafe je upravo takav. Mesto za svaki dan i svaku priliku. Bilo da želite sami da uživate u svojoj prvoj jutarnjoj kafi, sa prijateljima u popodnevnom čaju, ili pak uveče sa voljenom osobom u nekom dobrom i ukusnom koktelu. Vi izaberite, a vrata kafea Rendez-Vous su vam uvek otvorena. Svakog dana do ponoći, a vikendom čak sat vremena duže. Tada možete uživati u dobrim svirkama popularne house i lounge muzike koja počinje od 21 čas.

Ulaskom u predivan ambijent kafea Rendez-Vous, osetićete potpunu sigurnost, kao da ste našli svoje pravo mesto, svoju oazu mira i spokoja, i kako bi rekli, svoju drugu kuću. Jer, posle prvog kontakta sa divnim i uslužnim osobljem ovog lokala, bićete oduševljeni i uveriti se da će vas u kafeu Rendez-Vous držati kao malo vode na dlanu.

Kafe Rendez-Vous karakteriše opuštajući i zabavni ambijent, a enterijer odiše pozitivnom energijom i raspoloženjem, gde ćete se uvek osećati dobrodošlim. Opuštenu ali istovremeno i elegantnu unutrašnjost lokala upotpunjava i toplina zahvaljujući pastelnim bojama i šarenim tonovima. U ambijentu Rendez-Vous kafea preovladava bela i siva boja, sa veselim detaljima, poput šarenih jastuka, slika na zidu i plavih svetala koja daju dražu čitavom enteriju. Bez nepotrebnih detalja i dozom umerenosti, ovaj minimalistički stil je pun pogodak koji će vam se zaista svideti.

Sve je ovo samo deo onoga što čini da se na ovakvom mestu potpuno predate uživanju i ne mislite ni na vreme, niti svoje obaveze.

Kafe Rendez-Vous nudi gostima opuštanje uz odličnu muziku i raznovrsno piće, široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a naravno i veliki broj raznovrsnih kafa. Povoljne cene, veliki izbor pića, baš onako kako treba da bude…Svako će naći ono što želi. Posetiocima je dostupan i besplatan internet.

Kafe Randez-Vous otvoren je sa idejom da to bude mesto okupljanja kako velikog društva tako i svih onih koji vole prijateljsku atmosferu.

Prijatan prostor, savršeni sklop nasmejanog osoblja, odličan izbor muzike i savršene organizacije, pružiće vam mogućnost da se lepo provedete sa vama dragim osobama u kafeu Rendez-Vous.

Kafe Rendez-Vous je odlično mesto za izlazak ukoliko su vam dosadili prepuni klubovi u centru grada i ukoliko ste ,,plitkog dzepa”. A ovaj kafe će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Rendez-Vous