• Bul. Mihaila Pupina 24 (Zemun)
    Beograd, Novi Beograd
  • 08:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop / Rock
  • 70 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Retenzija se nalazi u Zemunu, u ulici Bulevar Mihaila Pupina 24. Sam kafić je dobio naziv po Retenziji - naselju u jugoistočnom delu urbanog Zemuna, na granici sa opštinom Novi Beograd.

Kafe Retenzija je počeo sa radom 8. Marta, na Dan žena. Zadobio je veliko poverenje gostiju koji sad redovno svraćaju u ovaj prelepi kafe.

Kafe Retenzija je mesto za svaki dan i svaku priliku. Bilo da želite sami da uživate u svojoj prvoj jutarnjoj kafi, sa prijateljima u popodnevnom pivu, ili pak uveče sa voljenom osobom u nekom dobrom i ukusnom vinu. Vi izaberite, a vrata kafea Retenzija su vam uvek otvorena. Svakog dana od 08:00h pa sve do ponoći, a vikendom čak do 01:00h. Tada možete uživati u dobrim pop i rock svirkama koje će vas potpuno oduševiti.

Ulaskom u predivan ambijent kafea Retenzija, osetićete potpunu sigurnost, jer ćete biti sigurni da ste našli svoje idealno mesto, svoju oazu i bolje rečeno – drugu kuću. Od momenta kad posetite kafe Retenzija, znaćete gde se prava radost odvija. Znaćete gde pijete svoju omiljenu kafu, gde se nalazite sa prijateljima i gde razgovarate o svim dobrim i lošim momentima uz najlepšu čašu vina ili drugog pića po vašem izboru.

Čim upoznate divno i uslužno osoblje kafe Retenzija, bićete oduševljeni i uveriti se da će vas u ovom kafeu držati kao malo vode na dlanu. Osetićete se potpuno posebno, jer u Retenziji to i jeste - najposebniji.

Kafe Retenzija karakteriše opuštajući, a u isto vreme veoma primamljiv ambijent. Čitav enterijer odiše posebnim stilom i pozitivnom energijom, koja se provlači kroz ceo kafe, ali i vidi na svim gostima. Ne, nije u pitanju nikakav Feng - Šui, već veselo raspoloženje i poseban sjaj osoblja koje čini da se svi gosti Retenzije osećaju jako dobro.

Opuštenu, ali istovremeno i elegantnu unutrašnjost lokala upotpunjava i toplina zahvaljujući dobrim kombinacijama boja i ponekim šarenim tonovima. U ambijentu kafea Retenzija, preovladava boja peska,braon i bela boja koja je utkana u nameštaj, stolice, stolove i separe. Uočljivi su i veseli detalji, poput šarenog roze - ljubičastog zida, slika i neonskog svetla sa plafona, čime daju draž čitavom enteriju kafea. Bez nepotrebnih i suvišnih detalja, kafe Retenzija poseduje lepu dozu umerenosti u dizajnu, pa je tako ovaj minimalistički stil pun pogodak koji će vam se zaista svideti.

Kafe Retenzija nudi svim gostima odličnu muziku, raznovrsno piće, široki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, a naravno i veliki broj raznovrsnih kafa. Povoljne i promotivne cene se podrazumevaju , pa će sigurno svako naći ono što želi.

Dozvolite da vam kafe Retenzija pruži potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Retenzija