• Njegoševa 61
    Beograd, Vračar
  • 07:00h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Lounge / House
  • 80 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Star Moda lociran je na adresi Njegoševa 61 i apsolutno je mesto koje nudi uživanje u sofisticiranom i elegantnom ambijentu, zdravoj kuhinji i komforu na visokom nivou. Nalazi se u jednoj od najlepših zgrada na Vračaru i svojim enterijerom privlači veliki broj gostiju.

Kafe Star Moda radi svakodnevno, i to od 7 ujutru do 23 h, dok se petkom i subotom provod produžava do 24 h. Ono po čemu je kafe Star Moda prvenstveno poznat jeste izvanredna kuhinja i poštovanje gostiju. Neretko ovde možete dobiti i ono što nije na meniju, ukoliko izrazite želju. Ovde možete isprobati vrhunske specijalitete domaće, ali i internacionalne kuhinje, spremljene isključivo od organskih sastojaka. Poseban akcenat stavlja se na svežu hranu, tako da ovde nikako ne možete okusiti išta zamrznuto. Uz piće možete dobiti unikatan kolač takođe spremljen u savršenoj kuhinji kafea Star Moda i kreativno serviran.

Izbor pića u kafeu Star Moda je na izuzetno zavidnom nivou, tako da ovde između osalog možete uživati u Italian bitter liquer – Cynar, a razume se da ko nema Cynar nema ozbiljan italijanski restoran. Kafe Star Moda vam takođe nudi uživanje u vinu od šljive, koje je izuzetna retkost u Beogradu. Što se muzike tiče u kafeu Star Moda, uglavnom je nenapadnog karaktera, ambijentalna ili žanrovski usmerena ka stranom popu, dok se nakon 21 h pušta kvalitetan house.

Na spratu kafea Star Moda nalaze se dva apartmana sa 3 zvezdice, stoga pored dnevnog ispijanja kafe ili uživanja u hrani, pored večernjeg provoda, ovde možete gostovati i malo duže. Sve karakteristike apartmana su u superlativu i zadovoljavaju apsolutno sve svetske standarde.

Kapacitet kafea Star Moda je 80 ljudi, osoblje maksimalno prijatno i ljubazno, a usluga besprekorna. U kafeu Star Moda srešćete neverovatne profesionalce koji svoj posao rade sa puno ljubavi. Apsolutno svaki segment kafea Star Mda podređen je vašem maksimalnom uživanju. Posetite i uverite se sami!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Star Moda