• Obilićev venac 19
    Beograd, Stari grad
  • 09:00h - 01:00h
  • Pop
  • 150 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Kafe Stress se nalazi na adresi Oblićev venac 19, u samom centru Beograda, i predstavlja jedan od omiljenih mesta mladih za opušteno dnevno kafenisanje. Nalazi se na izuzetno prometnoj lokaciji, koja neprestano podiže atraktivnost ovog kafea.

Kafe Stress nastao je 2000. godine, i prostire se na dva nivoa. Već godinama svojim gostima nudi specifično uživanje i način da se na momenat pobegne od prestoničke rutine. Sa Jazz cafe-om je spojen u svom gornjem i u svom donjem nivou, što pruža mogućnost da posetioci u večernjim časovima slušaju glasniju muziku, nego što bi to bilo izvodljivo u slučaju odvojenosti ovih izuzetnih lokala. Enterijer je podređen podizanju vašeg raspoloženja, pa ambijent karakteriše kombinacija neutralne krem boje sa bojom drveta, a monotoniju razbijaju moderni elementi nameštaja.

Kafe Stress svojim gostima, pored mnogih drugih povoljnosti, pruža i uslugu korišćenja besplatnog interneta, tako da svoje utiske o ovom mestu, ukoliko ga još uvek niste posetili, možete istog trenutka da podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama, ili iskoristite od skora popularnu opciju “check in”. U kafeu Stress možete uživati u savršenim kafama, spremljenim tako da probude sva vaša čula. Specijalitet kafea je i limunada sa dodacima različitih sirupa, po vašoj želji. Ovde se možete opustiti i sa dragom osobom, provesti intimne trenutke, što je idealan momenat da probate neku od kvalitetno napravljenih kafa ili raznoraznih osvežavajućih ceđenih miks napitaka.

Akcenat se u kafeu Stress takođe stavlja na veliki kvalitet koktela, koji zadovoljavaju apsolutno najviše svetske standarde. Barmeni, i osoblje kafea, su maksimalno posvećeni svom poslu, i rade ga sa puno uživanja, unoseći veliku dozu kreativnosti, prilikom serviranja, a i samog usluživanja gostiju. Iskoristite priliku da u centru Beograda uživate u svim čarima kvalitetnog dnevnog kafea, a uveče na istom mestu iskusite neverovatan clubbing, sa najboljim beogradskim Dj-evima. Kafići Jazz i Stress pripremaju se da udruženim snagama postanu najbolje mesto u Beogradu, u jednoj od omiljenijih zona Beograđana - na Obilićevom vencu. Šoljica kafa nikada nije bila toliko savršena!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Stress