• Zadarska 2
  • 08:00h - 01:00h (vikendom od 09:00h)
  • Pop / Rock / Folk
  • 70 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Sweet se nalazi u najstarijem delu Beograda na uglu Zadarske i Pop Lukine ulice. Enterijer kafea Sweet je moderan i ekskluzivan, dominiraju elegantni braon tonovi. Iako je relativno male površine, kafe Sweet se prostire na čak tri nivoa.

Na prve dve etaže se nalaze pultovi, visoka sedenja i niska sedenja. Pružaju pogled na baštu kafića i sedi se za šank stolovima. Na drugom nivou, u galeriji, možete uživati u udobnim separeima dok posmatrate veliki akvarijum ugrađen u zid koji daje posebnu draž Sweet kafeu. Ova galerija je pravo mesto za one koji preferiraju intimnija mesta i ne žele da ih uznemiravaju. Kafe Sweet je mesto gde možete probati sve vrste kafa, a u ponudi je i veliki broj koktela i alkoholnih pića.

Izbor kafa je zaista bogat, a specijalitet kuće je kafa za zaljubljene “Franch kiss”, “Coffee latte” ili “Cocoa moca coffee shake”. Pored izuzetnih koktela u ponudi, možete čak popiti i koktel napravljen po vašim instrukcijama. Za svakog ima ponešto samo u Sweet kafeu.

U ovaj prelep i simpatičan kafić možete doći svakog dana od ranih jutarnjih časova i piti vašu omiljenu kafu preko celog dana. A vikendom, petkom i subotom, kafe Sweet se pretvara u pravi mali noćni klub kada se postavljaju i barski stolovi, a kompletnu klubsku atmosferu upotpunjavaju žive svirke odličnih bendova. Uz pop, rock i folk hitove, možete se sjajno provesti u Sweet kafeu, ili pak, samo zagrejati pred izlazak u grad.

U ovom autentičnom kafiću, na veliku radost muške populacije i ostalih ljubitelja sporta, uživo se prenose sva sportska dešavanja i utakmice. Kafe Sweet svojim gostima, pored mnogih drugih povoljnosti, pruža i uslugu korišćenja besplatnog interneta, tako da svoje utiske o ovom mestu, ukoliko ga još uvek niste posetili, možete istog trenutka da podelite sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Dođite i uživajte u čaroliji Sweet kafea, dobroj usluzi i prelepom ambijentu. Osoblje ovog kafea će se potruditi da ispuni svoj najvažniji zadatak, a to je da vi budete zadovoljni!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Sweet