• Golsvordijeva 31
    Beograd, Vračar
  • 07:30h - 00:00h (vikendom do 01:00h)
  • Pop
  • 100 Ljudi
  • Pet friendly

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Kafe Xplicit nalazi se na Vračaru, u ulici Golsvordijeva broj 31. Ovaj kafe je jedan od najpopularnijih lokala na ovoj opštini.

Specifična lokacija kafea Xplicit omogućuje gostima uživanje u izuzetno prijatnom prirodnom hladu. Sklonjeni od svakodnevice, ovaj kafić vam omogućava da se, uz jedinstveni ukus jutarnje kafe, opustite u razgovoru sa svojim prijateljima, voljenom osobom ili možda samo da obavite poslovne sastanke.

Udoban ambijent kafea Xplicit učiniće da ispijanje vašeg pića bude pravo uživanje. Prelistavanje dnevne štampe i savršeni mir u srcu Vračara, upotpunite bogatom ponudom ukusnih koktela i raznovrsnih sokova.

Enterijer kafea Xplicit je podređen podizanju vašeg raspoloženja, tako da unutrašnjošću dominiraju tirkizne boje i moderan nameštaj crnih i belih površina, koji je u savršenom skladu sa arhitektonskim sklopom lokala. Izgleda vrlo efektno i fensi.

Na raznovrsnoj karti pića ne propustite da probate i najfiniju toplu čokoladu, da se ugrejte uz medovaču ili kuvano vino. Ovde će vas uvek sačekati prijatna atmosfera i ljubazno osoblje koje vam je non stop na usluzi. U ponudi kafea Xplicit atraktivne su večeri koje privlače goste pune kreativnosti i željne provoda, a koje se razlikuju od dosadašnje prestoničke rutine. Upravo zbog toga kafe Xplicit predstavlja pravo osveženje beogradske ponude opuštenijih mesta za suptilan provod.

Da bi vaše uživanje bilo maksimalno, kafe Xplicit pažljivo bira muziku koja je visokog kvaliteta, tako da ćete ovde moći da čujete komercijalne zvuke, ali i mnoge druge. Tokom radnih dana Xplicit kafe radi samo za vas od 07:30h do ponoći, dok je vikendom otvoren i do jedan sat ujutru. Kafe Xplicit poseduje i WiFi,bežični internet, tako da svoje utiske o vašem uživanju i provodu na ovom mestu možete odmah podeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Kafe Xplicit je takođe idealno mesto za obeležavanje raznih proslava ili za sjajno zagrevanje pred noćni provod. Sa veoma pristupačnim cenama pića , pravo je mesto i za večernje uživanje u intimnoj atmosferi uz širok izbor egzotičnih pića i koktela.  Kako biste vaš večernji izlazak učinili potpunim,  profesionalni barmeni ovog kafea, mešajući razne ukuse, mirise i boje pića, napraviće vam najbolje alkoholne i bezalkoholne koktele.

Budite gost kafea Explicit i dođite naVračar.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Kafe Xplicit