Ljubav, Magazin

Svaki horoskopski znak ima svoje karaktarne osobine koje ga čine drugačijim od ostalih znakova. Kako oni reaguju kada se zaljube? Zabavite se svakako čitajući ovo što prenosimo s portala zenskimagazin.rs.

Ovan

On ima nekontrolisanu potrebu da zavrti glavu u pravcu gde ste vi u blizini, pokušavajući da napravi kontakt očima sa vama. Svaki put, kad ga pogledate, vi vidite da gleda u vas, ni implicitno ni otvoreno. Ovo su prvi očigledni znaci da on flertuje sa vama.

Bik

On se nakašljava kada pokušava da razgovara sa vama, jer njegov um postaje zbunjen od zvuka vašeg glasa. Takođe, kada je bliže vama, ako se desi da razgovara sa drugima, on pokušava da vas dodirne. To je njegov način da pokaže da je zainteresovan za vas i pokaže drugim momcima da treba da se drže dalje od vas.

Blizanci

On vas dodiruje prstima i ima potrebu da stavi svoje ruke oko vaših ramena. Takođe, on pokušava da komunicira bez nekog posebnog razloga, samo želi da razgovara sa tobom. On čak može poslati SMS posebno sa namerom da vas kontaktira.

Rak

Grudi raširene poput petla, a jedina "hrana" koja može da ga smiri je poljubac. Znak da je duboko u ljubavi jeste rumenilo na obrazima. Iako ljudi imaju tendenciju da porumene na upućene komplimene, ovo je očigledan pokazatelj da on ima posebna osećanja prema vama.

Lav

Oseća kako mu srce lupa u grudima, i hladan znoj curi niz leđa. Pored toga, on postaje vitez i gospodin i ponaša se kao što i priliči prema pravoj dami. Ako mu nije stalo do tebe, njemu nije stalo šta mislite o njegovom ponašanju.

Devica

On gubi apetit, a stomak mu je pun leptira svaki put kad vidi svoju ljubav. On želi da vam pomogne sa kancelarijskim poslom, on vam se nudi da vas odvede do kuće ili sačeka sa posla. Ovo su znaci da je zaljubljen u vas.

Vaga

Kada ljubav ulazi u dušu, on se oseća potpuno. On će da poboljša svoj lični izgled u kratkom vremenu. Jednom kada nađe svoju srodnu dušu, on ulaže neprekidni napor da je impresionira.

Škorpija

Što se tiče njegovog emotivnog sveta, on ne može biti ljut na vas više od dva sata, iz bilo kog razloga. Kada je zaljubljen, on ne može da ostane ljut dugo, to ga jako boli. Dakle, ako ulaže napor da se izvini ili da prihvati izvinjenje, onda to znači da mu je zaista stalo do tebe i tvojih osećanja.

Strelac

On želi da pleše sve vreme i on stalno oseća da može trčati maraton. S druge strane, on rado žrtvuje svoju sreću da bi vi bili srećni. To može biti nešto malo, kao odabir restorana, ustupi vam mekani jastuk, ili nešto slično.

Jarac

Zubi se tresu, kolena su u strahu. On se oseća kao da se topi, ali on je "u redu", i on neće pokazati. Takođe, kada se zaljubi, čak i ako je prezauzet vama dozvoljava da se poigrate s njim.

Vodolija

Njegov krvotok izgleda da radi brže. On zaista oseća ljubav i on stoji pored tebe u bilo kom položaju, bez davanja pažnje na ono što radite. On će biti uz vas čak i ako ste u pravu. On može imati drugačiji stav privatno, ali nikada pred publikom.

Riba

Njegove noge plešu čak i kada sedi. Ovo je njegova istinska priroda: da bude zaljubljen i pokaže to u svakom pogledu. Ako idete na put, ili čak ako ćete se samo provozati sa prijateljima, on će vas pozvati da vidi da li ste stigli na odredište. On je čovek koji se može opustiti samo ako on zna da ste bezbedni.