Magazin, Show

Da je sarma omiljeno jelo naše regije, to svi znamo. Može da bude od kiselog kupusa, zelja, posna, a mnogi se kunu da je najbolja kad je nekoliko puta podgrejana. Nezaobilazni je deo porodičnih ručkova, recepti se prenose s kolena na koleno, dok se majke i bake takmiče čija je sarma bolja.
A da li ste se ikada pitali kako izgleda kada neko prvi put proba ovaj biser balkanske trpeze? U zanimljivom videu braća Majk i Džon, zvezde nove MTV-jeve kulinarske serije Brothers Green:EAT!, su imali zanimljiv zadatak – da sa povezom preko očiju isprobaju različite specijalitete sa svih krajeva sveta i pokušaju da pogode šta jedu i odakle ta jela potiču.
Neka jela im baš nisu legla, dok su sarme još jednom dokazale da im nema ravnih!
Inače, braća Grinfild dolaze iz predgrađa Bruklina pravo na MTV kanal sa svojim kulinarskim šouom »Brothers Green: EATS!« u kojem će spremati brza, laka i slasna jela koristeći jednostavne sastojke koji su pristupačni i svima dostupni, a na neverovatno lak i zabavan način!

mtv

Šta će Braća spremati u njihovoj otkačenoj kuhinji saznajte ove nedelje na MTV kanalu od 20:40 ili reprizno ponedeljkom i četvrtkom u 21:00, utorkom u 22:40 i sredom u 21:5.

Pogledajte i reakcije:

uživajte: