Kolumne

Zašto su dame same? Poslednjih godina sve češće viđamo sledeću sliku - desetak devojaka se provodi za svoj groš a nedaleko od njih sličan proj muškaraca pije, peva provodi se. Niko nikome ne prilazi. Koliko ste puta bile u situaciji da u kafani ili klubu primetite zgodnog frajera i pomislite " Nema šanse da je ovakav momak slobodan".  Evo kako da pokušate da otkrijete da li je neko zauzet ili single?

momci

Zauzeti momci često, ponavljamo često, ne uvek, piju romantična pića poput vina. Zašto? Razlog je jednostavan. Oni koji imaju devojke, sve manje se odlučuju za pivo kao svoj izbor, iako bi možda u nekom otmenom restoranu pre popili hladno pivo nego bilo šta penušavo.

telefon

Obratite pažnju na njegov telefon. Muškarci koji su u ozbiljnim vezama, više će držati telefon u rukama, pogotovo ako kod kuće imaju ljubomornu devojku. Poruka da je stigao, kako se provodi, ima li zgodnih žena i kada će kući - mora se poslati. Dakle, ukoliko dečko koji vam se dopada svako malo gleda u telefon, velike su šanse da se nekom, njemu važnom javlja. Međutim, to često može biti i brižna majka.

terassa

Nepisano je pravilo da pripadnici jačeg pola koji nemaju devojke, izgledaju neuglednije. Recimo, košulja im nije savršeno ispeglana, ili imaju bradu od "dva -tri" dana. Oni koji su u vezama, često se briju svakodnevno. Devojke znaju i zašto. Oni koji su single, obraćaju pažnju na sve što se dešava oko njih. Što ne isključuje mogućnost da to rade i zazeti momci ali na drugačiji način. Psiholozi kažu da će se za zgodnom zadnjicom okrenuti svi. I zauzeti i slobodni pa čak i žene, međutim, postoji razlika. Muškarac koji je u vezi "baciće oko", što bi se reklo, dok će slobodan muškaac to naglasiti nesvesno. Okretanjem svoga tela, ka ženskoj osobi koja mu se dopada. No, postoje muškarci koje ćete "na keca" prepoznati kao slobone. Oni prilaze svim devojkama u klubu, flertuju, traže brojeve telefona, šalju ruže. Međutim, žene  takvu osobu uglavnom smatraju neozbiljnom.

Ovo su nepisana pravila, koja se i te kako menjaju. Postoje i zauzeti muškarci koji se ponašaju prilično slobodno. Ne dozvolite da vas neko prevari. Za početak dobar stari savet, obratite pažnju na sitne detalje. Recimo burmu. Pa ako je nema nastavite dalje sa istraživanjem, ni to nije siguran znak da je neko single. Možda mu je burma "slučajno" ostala u kolima na parkingu kluba.

Devojke, srećno!