Magazin

Sećate li se studentskih dana ili dana kada ste bili totalno švorc , a osećali ste jaku potrebu da negde izađete, izduvate se i pobegnete od sumorne svakodnevnice. Društvo vas zove u grad, a vama je glupo da kažete da nemate ili glumite lažnu skromnost.

Ovo je naš vodič u slučaju besparice (daleko bilo!) :

pivo

1. Pre-drinking! Popijte nešto sa društvom pre kluba. Možete se okupiti kod nekoga kući ili popiti nešto blizu klubova. Votka/vinjak i koka-kola iz obližnjeg diskonta su uvek oproban recept. Ne želite da uđete u klub potpuno trezni. Imaćete osećaj da se klub „sručio“ na vas, umesto da ste vi ti koji dominirate klubom. Poenta nije da se napijete pre samog izlaska već popijte tek toliko da vas "radi".

docek-nove-godine-corba-kafe-7

2. Jakne! Zimska sezona se sprema, a i vaš budžet biće snižen sa svakim ulaskom u klub jer je prosečna cena ostavljanja jakne oko 150 dinara. Ako planirate da promenite više klubova izračunajte koliko će vas to koštati. Tanki ste sa novcem i ta stvar deluje tako banalno. Najradije bi ušli u majici. Imate opciju da obučete neki deblji duks i rizikujete prehladu. U tom slučaju, poželjno je da vam do klubova treba maximum 10 minuta šetnje. TOP SECRET- čuli smo priče studenata koji su sa sobom nosili kese za smeće, ubacivali jakne u njih i ostavljali u neki zabačeni ćošak Savamale i onda otrčali do klubova. Rizično ali isplativo?

klub-corba-kafe-devojka

3. Ok. Sada ste u klubu. Šta sad? Ne možete pustiti da vas drugi stalno časte ili vam plaćaju piće. U zavisnosti na koje mesto ste izašli i cene pića su drugačije. Ako u džepu imate 1000 dinara, to je sasvim dovoljno za 3 piva ili 2 jednostavnija koktela. Upozorenje – kad ste već u klubu/kafani, nemojte stajati i gledati druge ljude. Pokrenite zabavu sa svojom ekipom i rešite se misli o tome šta će drugi misliti o vama. To je ujedno najbolji način da se oraspoložite, odlično provedete i nadomestite alkohol koji to veče nećete popiti.

the bank

4. Prevoz. Ne pada vam valjda na pamet da plaćate taxi u jednom i drugom pravcu. Poslednji dnevni busevi voze do pola 12-12 sati. Prvi jutarnji kreću oko 4 sata ujutru. Imate 4 sata na raspolaganju za ludi provod. U redu je ako ste relativno blizu klubova i delite račun ali uzeti taksi od Rakovice(na primer) nije najbolja ideja. Strpite se i sačekajte prvi jutarnji. Ne brinite za kontrolu, u to doba oni spavaju.

 

Srećno!