Intervjui, Magazin, Poznati, vesti

Mladi pevač Vlada Grujić zadovoljan je pesmom "Kada moja nisi" koju su radili isti autori kao i "Nikad ne reci nikada". Upravo je završio i sa snimanjem spota čija se premijera očekuje 4. maja. Tekst je radio Dragan Brajović Braja, muziku Sale-Tropiko bend, a aranžman Milan Rađen.

- Od nje očekujem zaista samo da se ljudima dopadne, da je slušaju i da se pronađu u njoj, zato što je kao takva energična sa lepim tekstom i interpretacijom. Spot je sniman na dve lokacije, jedna je u hotelu a druga u kafiću gde su kadrovi sa bendom, kaže za Beograd noću Grujić i dodaje da će to biti tek početak njenog promovisanja, trudiću se da na što više načina dopre do slušalaca i gledalaca.

Otkrij nam malo radnju spota?

- Biće dosta zanimljivih kadrova u hotelskoj sobi.... toliko! 

Šta ti najteže pada kada je posao u pitanju, to jest svirke...?

- Kada radiš nešto što voliš nema mnogo stvari koje mogu teško da ti padnu, ali u poslednje vreme mi često zasmeta što dosta ljudi na nastupu mnogo vremena provode gledajući u telefon a izađu u provod.

Šta misliš o pevačkim takmičenjima koja su okupirali tv stanice?
- Iskreno, ne mnogo toga lepog. To je dobra stvar za pevače koji su stvarno nadprosečni, koji samo jednim nastupom mogu na sebe da skrenu veliku medijsku pažnju a takvih je jako malo.

Ambicije, želje planovi?

- Prvo mi je plan kada se završi promocija oko nove pesme i spota, posvetim ljudima koji su imali razumevanja za sve ono što nisam mogao da se javim. Želje, planovi - jako veliki, za to treba još puno vremena...

Ukoliko želite da saznate više detalja o njemu možete to putem njegovog profila na Fejsbuku.

spot