Poznati, vesti

Pevačica Jelena Karleuša još jednom je objavila otvoreno pismo, a u ovom JK ponosno objašnjava zašto mladi svet treba da se ugleda na nju, i zbog čega, "ima armiju odanih fanova".

Pročitajte pismo koje prenosimo  u celosti

PROČITAJTE I ŠERUJTE!!!!!!
I JOŠ JEDNA TETOVAŽA VERNOG FANA(ovaj dečko mi je napisao da mu pogled na moje ime vraća veru i snagu)
Kada su mladi u Srbiji u sveopštoj anketi izabrali Novaka Djokovića i mene za IDOLE I UZORE današnjice, svako je imao neki svoj stav na tu temu. ZAŠTO JA. ZAŠTO?!? A KO DRUGI?
-Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se borila životom za ljudska prava i najebavala zbog toga? Niste. I nećete jer su uglavnom ili glupe/glupi k'o kurac, ili ih zabole za ljudska prava, ili se plaše da će to nekako naškoditi njihovoj karijeri(i prihodima)
-Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se zalaže za prava manjina, prava žena, prava LGBT populacije? Niste. I nećete. Objasnila sam zašto u prvom odgovoru.
-Da li ste ikada čuli da je neka druga pevačica ili javna ličnost osudila ratne zločine ili zločince na ovim prostorima? Ili pomenula i osudila Srebrenicu ili "Oluju" ili nešto slično? Niste. I nećete. Treba za to imati petlju a vala i obraz.
-Da li ste ikada neku drugu pevačicu videli u svim Dnevnicima i svim političkim emisijama, kako vatreno govori o pravima ljudi? Toliko vatreno da joj prete smrću i stavljaju na spiskove za odstrel?!?
-Da li ste ikada neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da poziva na mir, ljubav i toleranciju međju narodima na ovim prostorima i to čini u kontinuitetu bez obzira gde se nalazi? Jeste kurac.
-Da li je neka druga prva kad treba da se nose dzakovi humanitarne pomoći, ili dzakovi sa peskom protiv poplava?! Ne bih rekla.
-Da li ste čuli da se o nekoj drugoj pevačici piše u superlativu u svetskim medijima? Da li neku drugu sa ovih prostora, po kvalitetu i originalnosti stranci stavljaju ispred najvećih planetarnih zvezda? Nešto se ne sećam.
-Da li ste čuli za neku koja je pravila bolje i kvalitetnije koncerte na ovim prostorima, koje po produkciji mogu da se stave rame uz rame sa koncertima najbogatijih svetskih produkcija? Kvalitet nije jednako masa. Naprotiv.
-Da li ste čuli za neku sa boljom i kvalitetnijom muzičkom i video produkcijom? Jeste kurac. Ovde vladaju petparački spotići i bedni aranžmančići netalentovanih štanc majstora, tako da i kad prdnem, to ima veću umetničku vrednost.
-Da li ste čuli za neku koja je pisala bolje i čitanije (nagradjivanije) kolumne koje su imale društveno odgovorne teme?
-Da li ste čuli za neku sa boljim stilom i ukusom?
-Da li ste čuli za neku sa većim srcem, većom petljom, boljim dupetom(hahaha) i čistijim obrazom?!
-Da li ste čuli za neku sa većim IQ-om?! Jebi ga, muškarci se hvale centimetrima, ja IQ-om! Ipak sam ja izgovorila legendarnu rečenicu MOJ MOZAK JE MOJ POLNI ORGAN (majmuni su ukapirali sta sam htela reci desetak godina posle, a neki jos uvek udaraju bananom o glavu)
-Da li ste čuli za većeg borca a da je žensko i majka dvoje dece? Da li postoji još jedna koju toliko napadaju, zabranjuju, vredjaju a da tako ponosno stoji sa visoko podignutim srednjim prstom?!
-Da li postoji neka druga sa takvom armijom fanova, sa hiljadama i hiljadama onih koji tetoviraju njeno ime, reci pesama, lik...?
O MENI GOVORE MOJA DELA. I TO NE KRIVIČNA (time se diče oni drugi, oni pogrešni uzori Srbije)
Zato u Srbiji i na ovim našim prostorima, ne postoji osoba sa više kvalifikacija za radno mesto zvano UZOR.
Ne voli me bagra, ne vole me skotovi jer im rečima i ISTINOM pogađam direktno u oko! Voli me pošten i dobar narod. A to je meni NAJVEĆA NAGRADA za sve!
Hvala.
JK

jk

 

beogradnocu.com