Poznati, vesti

Srbija se vraća na Eurosong, saopštio je nedavno RTS, ali još uvek nije poznato kako će biti odabran predstavnik koji će u maju mesecu 2015. godine u Beču, predstavljati našu zemlju.

U međuvremenu, ponudila se Jelena Karleuša, koja je na svom Facebook profilu napisala – "Šta mislite o ideji-JK NA EVROSONGU?:-) LaJK!", što je izazvalo burne reakcije fanova.

Šta vi mislite o ideji – JK u Beču kao predstavnica Srbije?

Jelena Karleusa

Otkad je Srbija debitovala kao samostalna nacija na takmičenju, najveći uspeh ostvarila je upravo te "premijerne" godine Marija Šerifović. Njena "Molitva" koju je radio Vladimir Grajić Graja, donela je Srbiji pobedu 2007. godine. Već sada je poznato da će tri pesme za takmičenje raditi Graja, dok će izvođači biti naknadno izabrani.

Ono što posebno zanima domaću javnost jesu identiteti domaćih pevačkih imena koja će biti u izboru za srpskog predstavnika...

Dakle, šta vi mislite, ko od naših aktuelnih muzičkih imena najviše zaslužuje da bude predstavnik Srbije na "Eurosongu"?

U obzir uzmite vizuelni identitet, pristup poslu, performans, harizmu... sve ono što smatrate da je potrebno da poseduje najbolji predstavnik jedne zemlje na "Eurosongu" i napišite nam u komentaru!

Da li znate na kojem mestu nastupa Jelena Karleuša za doček Nove godine?

beogradnocu.com