Nova godina

Ovo je baš ono što ste čekali! Katarina Grujić doček Nove godine 2020. će učiniti nezaboravnim u restoranu Jezero. U misiji zvana najbolja novogodišnja proslava pridružiće joj se Kristina Nina Jovanović, Ljuba Perućica i Nenad Manojlović. Svi ljubitelji dobrog provoda i popularne narodne muzike imaju razloga da se raduju za doček 2020 godine.

Katarina Grujić je poznata kao izuzetno energična na bini, a njeni nastupi uvek ostavljaju sve prisutne bez daha. Zato se sa punim pravom restoran Jezero ističe kao najbolje mesto za proslavu novogodišnje noći, posebno ako uzmemo u obzir da će zajedno sa Katarinom nastupiti i Nenad Manojlović, Ljuba Perućica i Kristina Nina Jovanović.

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim provodom, ne oklevajte - Beograd noću aplikacija i brojevi telefona: +38163 34 34 33; +38163 33 33 44, kao i online rezervacije, uvek su dostupne za vas, pa ovde besplatno možete rezervisati svoje mesto za Katarinin nastup za Novu godinu.

Obezbedite sebi željeno mesto u restoranu Jezero by Azzaro uz pomoć vašeg pouzdanog vodiča kroz noćni život u Beogradu!

Svi Katarinini fanovi, kao i oni koji uživaju u glasu Nine, Ljube i Nenada s nestrpljenjem očekuju ovaj spektakularni događaj, koji će bez svake sumnje biti jedan od najboljih novogodišnjih dočeka u prestonici. 

Ove popularne Zvezde Granda će potruditi da publici prirede vrhunski provod, kako svojim hitovima tako i sjajnom atmosferom koja je uvek na zagarantovano dobrom nivou gde god da nastupaju.

Katarina Grujić Nova godina - spektakularni provod uz atraktivnu crnku

Za Katarinu Grujić bez dileme možemo reći da je jedna od najpopularnijih Zvezda Granda, kao i trenutno jedna od najtraženijih pevačica u našoj zemlji. Zahvaljujući sjajnoj energiji koju emituje, dobrom glasu koji je upečatljiv po karakterističnoj boji, ali i odličnom izgledu, Katarina je za veoma kratko vreme osvojila publiku i postala prava zvezda. 

Nakon takmičenja, brzo je počela da niže hitove, od kojih je svaki ostvario zavidan uspeh. Postala je pravi magnet za publiku na svojim nastupima, te ne čudi što važi za pevačicu koja je jednako zastupljena kako u zemlji i regionu, tako i u inostranstvu. 

Pesme kojima će Katarina Grujić za doček Nove godine zabaviti publiku

Prvi hit kojim je Katarina Grujić skrenula na sebe pažnju šire javnosti jeste Jedno đubre obično, koji je ugledao svetlost dana 2013. godine. Naredne godine usledio je još jedan ogromi klupski hit - Lutka, koji je postao svojevrsna ženska himna, a 2015. godine stigla je i pesma Greška

Svake godine po jedan ultimativni hit, a tako je bilo i 2016. i 2017. godine kada su izašle pesme Drugovi i Paranoičan. Pažljiv odabir pesama, saradnja sa vrhunskim kompozitorima i tekstopiscima i sjajni video spotovi stavili su Katarinu Grujić veoma brzo na sam vrh estrade. 

Uspešan početak karijere krunisan je 2018. godine kada je stigao album Jača doza mene, sa kog su se izdvojile sve pesme - Nisam kao druge, Ti i ja, Komotno, Jača doza mene, Emotivno dno, Rođena za bol, Dok mirno spavaš i Kraljica

I zaista možemo da kažemo da je Katarina Grujić prava kraljica dobrog provoda, koja pravi vrhunsku atmosferu gde god da se pojavi. Zašto bismo onda dovodili u pitanje kakav će biti provod za doček 2020 godine?! Odmah možemo da kažemo sa sigurnošću - biće spektakl! 

Nina Jovanović, Ljuba Perućica i Nenad Manojlović Nova godina - tandem za nezaboravnu noć

Kristina Nina Jovanović je mlada nada estradnog neba, koja je tek na početku karijere, ali koja iza sebe ima nekoliko pesama i zavidan uspeh u popularnom muzičkom takmičenju. Osim svojih pesama - Bidermajer, Pakao i Živa igračka, nema sumnje da će Nina za doček Nove godine publiku razveseliti i najpopularnijim hitovima pop, folk i narodne muzike. 

Ljuba Perućica je na sebe skrenuo pažnju kako svojim glasom i interpretacijom, tako i karakterističnim osmehom, koji je pravi mamc za ženski rod. Na svojim nastupima, pored svojih hitova, kao što su Lako ću slagati telo, Magnet za žene, Pijem da zaboravim, Ne dajte me drugovi, Ljuba izvodi i druge popularne folk i narodne pesme svojih kolega, bez kojih je nemoguće zamisliti bilo koje slavlje. 

Kada je u pitanju Nenad Manojlović Nova godina je odlična prilika da se razgalite i uživate u sjajnom glasu i interpretaciji ovog vrhunskog pevača. Njegovi najveći hitovi su Ti meni, ja tebi i Ponos grada. Poznatiji je po fenomenalnim izvođenjima pesama Šabana Šaulića i smatra se pravim zastupnikom prave narodne muzike.

Dočekajte Novu godinu uz Katarinu Grujić i 

Restoran Jezero by Azzaro se nalazi na Adi Ciganliji, a osim sjajne lokacije, ovaj restoran može da se pohvali i savršenim enterijerom. Ima kapacitet za čak 900 ljudi, pa je pogodan za sve vrste gala proslava - svadbe, krštenja, rođendane, korporativna dešavanja... Posebno spektakularno biće za doček Nove godine u restoranu Jezero by Azzaro.

Za doček 2020. godine tu su popularne Zvezde Granda - Katarina Grujić, Nenad Manojlović, Ljuba Perućica i Kristina Nina Jovanović. Nema sumnje da će se ovaj tandem pobrinuti da vam novogodišnja noć ostane u najlepšem sećanju, jer oni uvek naprave vrhunsku atmosferu.

Spremite se za đuskanje i ludi provod do ranog jutra jer je novogodišnja noć specijalna prilika i zato je treba proslaviti kako dolikuje. Velelepna sala odiše glamurom i luksuzom, a ljubazno osoblje je tu da ispuni sve vaše zahteve. Godinama unazad restoran Jezero by Azzaro organizuje najbolje dočeke Nove godine u gradu, pa nema sumnje da će tako biti i za doček 2020.