Najbolje kafane, vesti

Klub ili kafana? Ili možda i jedno i drugo?

U samom centru grada pored hotela Balkan nalazi se neverovatan klub Balkanik, odnosno kafana Balkanik. Sigurno se pitate zašto je neverovatan, odnosno neverovatna? Ovaj apsolutno fenomenalni klub-kafana ima enterijer najmodernijih i najluksuzinijeih beogradskih klubova, onih za koje vam je za jedno veče potrebno nekoliko hiljada dinara za provod, međutim Balkanik nudi nešto što niko nema. To su cene. Za fantastičan provod u Balkaniku potrebno vam je malo novca, isto onoliko koliko biste potrošili u kafani sa kariranim stonjacima i metalnim pepeljarama, potrošićete i ovde, ali u luksuznom prostoru. Atmosfera je takođe "ukradena" iz najboljih beogradskih kafana. Svi oni koji su do sada izbegavali elitne beogradske klubove jer nisu imali dovoljno novca za provod, mogu da dođu u Balkanik i osete pravi ukus glamura za malo para.

Kafana Balkanik

Atmosfera u klubu Balkanik je neverovatna, klub je stalno prepun, naročito kada znate da vas sredom očekuje boemsko veče.

Klub radi četiri dana u nedelji, i to sredom kada je Boemsko veče, četvrtkom kada bend Nikole Vasovića pravi ludilo, petkom uz Noturrno bend i subotom kada se luduje uz Truveri i Balkanik bend. Atmosfera koju ne smete propustiti. Kožni separei, kafansko veče, kafanske cene i više su nego dobar razlog da dođete u klub Balkanik, kafanu Balkanik. Odlična lokacija u samom centru grada otvara i odlične mogućnosti za prevoz, tako da nemojte oklevati nego rezervišite svoje mesto na vreme jer je klub uvek pun.

Kafana Balkanik

Kafana Balkanik

U klubu Balkanik ne morate da razmišljate o tome da li ćete dobiti dobro mesto jer su sva mesta dobra i gde god da vam je sto ili separe, budite sigurni, bićete u centru dešavanja. Klub je idealan ako želite da izvedete veće društvo jer ćete moći da im priuštite nezaboravan provod, i to sve po pristupačnim cenama. Uživajte u ludim balkanskim noćima u klubu Balkanik koji je novo, sada više ne skrovito, ali svakako omiljeno mesto svih gradskih ljubitelja kafana.

Kafana Balkanik

Od sada ćete zahvaljujući sajtu beogradnocu.com u svakom trenutku biti upućeni u kompletan program kluba Kafana Balkanik. Na jednom mestu ćete gledati slike iz provoda od svakog dana kada ovo jedinstveno mesto radi, kao i da na vrlo jednostavan način napravite sigurne rezervacije putem našeg korisničkog Call centra ili preko savremenog servisa Rezerviši Online.

 

brogradnocu.com