• Surčinska 19b
    Beograd, Ledine
  • 10:00h - 03:00h
  • House
  • 1000 ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Aqua park Hollywoodland je prvi aqua park u Beogradu koji za sve posetioce nudi jedinstven sadržaj namenjen zabavi na vodi u bilo kojem periodu godine. 
U okviru zatvorenog dela kompleksa, aqua park Hollywoodland poseduje centralni bazen dimenzija 10 x 25 m, bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, relaks centar (sauna, slana soba, tursko kupatilo), fitness centar, aqua restoran sa bogatim menijem, kao i kutak za proslavu rođendana.

Fitness centar je mesto namenjeno dobrom zdravlju i lepom izgledu tela, a uz pogleda na bazene našeg akva parka omogućili smo vam da uživate dok vredno radite kako bi ostali zdravi i lepi.

Sauna je odlično mesto za opuštanje od svakodnevnog stresa na poslu. Saune poboljšavaju zdravlje, omogućuju uživanje , a njihov povoljan uticaj na ljudsko zdravlje i opšte stanje samo potvrđuju tradicija korištenja sauna.

Velika prednost parnog kupatila je u velikoj blagotvornosti za kožu, zato je veoma cenjena. Vlažna para stimuliše protok krvi i intenzivno čisti kožu otvarajući pore, otklanja odumrle slojeve kože i ostavlja kožu mekanu, čistu i svežu.

Takođe preporučujemo usluge profesionalnog masera i frizera.

Na otvorenom delu kompleksa, aqua park Hollywoodland čine veliki centralni bazen u obliku slova H kapaciteta 1000 m2 , tri tobogana, bazen za decu, kao i atraktivan sistem za zabavu namenjen najmlađima.

U ponudi aqua parka Hollywoodland je i hotelski smeštaj sa 70 moderno dizajniranih soba, sopstvenim bazenom u dvorištu, bazenom i đakuzi kadom na samom vrhu zgrade odakle se sa terase može uživati u predivnom pogledu na Beograd i međunarodni aerodrom Nikola Tesla.

Veliki parking prostor je takođe sastavni deo aqua park kompleksa.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Aqua park Hollywoodland
Average rating:  
 1 reviews
 by Nikola

Sve preporuke za popodnevno opustanje 🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Aqua park Hollywoodland