• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 10:00h - 06:00h
  • Pop / Folk / House
  • 670 Ljudi

Program kluba

SREDA 19. Jun
Bend Sava

ČETVRTAK 20. Jun
Bend Sava

PETAK 21. Jun
Bend Sava

SUBOTA 22. Jun
Bend Sava

NEDELJA 23. Jun
Bend Sava

PONEDELJAK 24. Jun
Bend Sava

UTORAK 25. Jun
Bend Sava

Enterijer

Brod Sava predstavlja idealno mesto za odmor od brzog prestoničkog života i nudi pravo uživanje na vodi. Nalazi se na adresi Ušće bb i važi za izvrsno mesto za uživanje.

Ovaj romantični brod sa spektakularnim pogledom na Stari grad, okružen mirisnim cvećem, idealan je za izlazak sa dragom osobom, ili možda prvi dejt. Posebnu čar vašem boravku na Brodu Sava daje energija prelepe reke, koja čini da se u vrelim danima rashladite i potpuno prepustite uživanju. Brod Sava ima veoma interesantan enterijer, po kojem se razlikuje od ostalih splavova u okolini.

Preko dana uz laganu muziku, dobar espresso, hladnu limunadu možete uhvatiti zrake Sunca, a sa zalaskom,  Brod Sava transformiše se u idealno mesto za druženje i provod, uz muziku kakve nema u Beogradu. Na repertoaru su  pop, folk i house zvuci. Ovo, u kombinaciji sa hladnim pivom, sangrijom ili dobrim koktelom, predstavlja idealan izbor.

Brod Sava se sastoji od tri celine. Aquarium beach (paluba) je otvorena od 10:00h do 06:00h, kapaciteta je 400 mesta i možete da uživate u najboljim dj kompilacijama. Donji deo, restoran Brod Sava, je otvoren od podne do šest sati iza ponoći, a uveče možete da uživate u zabavnoj i narodnoj muzici. Donji deo prima 150 gostiju, a kuhinja je otvorena čak do četiri sata iza ponoći. U potpalublju se nalazi ''club crazy night'' u kom možete da uživate u after hour žurkama. Klub je otvoren od 03:00h do 06:00h i 120 ljudi može da se zabavlja.

Ovde će vam se sve dopasti. Brižno odabran repertoar, sjajna muzika, besprekorna usluga i cene koje će postati vaš najbolji prijatelj. Lako ćete zavoleti i enterijer, menadžment lokala se potrudio da za vas osmisli mesto u kom će vam provod biti najbolji i neponovljiv. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u ugostiteljstvu vlasnici su napravili jedan neodoljiv koncept, koji će uskoro postati mesto broj jedan u gradu.

Pored izuzetne kuhinje i ukusa koje možete osetiti samo na Bpodu Sava, vašem maksimalnom uživanju posebno doprinosi i predivan ambijent, koji vam nudi mogućnost da kvalitetno provedete vaše slobodno vreme sa porodicom, prijateljima i sa kim god poželite.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Brod Sava