• Ušće bb
    Beograd, Novi Beograd
  • 19:00h - 04:00h
  • Pop / Folk / Rock
  • 100.000 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Na prostoru Ušća, od 14. do 30. avgusta 2019. godine, Cloud festivalska platforma objediniće 3 muzička festivala: Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Noć muzike.

Cloud festivalska platforma podiže na još viši nivo dobru zabavu po kojoj je Beograd čuven u evropskim okvirima.

Na Beer Festu, od 14. do 18. avgusta, dominiraće rok muzika, i na 4 bine će tokom 5 dana festivala nastupiti više od 120 izvođača.

Neke od najvećih muzičkih zvezda regiona i sveta će nastupiti na Main stage-u, a ovogodišnji festival će otvoriti sjajan muzički spektakl “Rok opera”. Po prvi put u Srbiji će svirati kultni gitarista grupe The Smiths, Johnny Mar, koji će pored pesama sa svojih albuma, izvoditi i najveće hitove Smitsa. Publika će uživati i u muzici sjajnih bendova i izvođača kao što su Majke, Kanda, Kodža i Nebojša, Atomsko sklonište, Crazy Town X, Zion Train, Električni orgazam, Vojko V, Magnifico, Bilja Krstić, YU Grupa, Dejan Cukić, Bombaj štampa, Blaža i Kljunovi, Elemental, Tap 011, Brkovi, i mnogi drugi.

Na Alternative i Groove stage-u će nastupiti ništa manje popularni lideri alternativnih muzičkih pravaca, a Bunt stage će biti rezervisan za nastupe demo bendova.

Music Week, letnje izdanje popularnog festivala koji se već nekoliko godina održava na Kopaoniku, okupiće ljubitelje pop, folk i trep zvuka od 23. do 25. avgusta. Na festivalu će nastupiti više od 15 najvećih domaćih i regionalnih muzičkih zvezda.

Petak, 23. avgust rezervisan je za nastupe Dragane Mirković, Tonija Cetinskog, Jelene Rozge, Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića. Dan kasnije, u subotu 24. avgusta nastupaju Lepa Brena, Aca Lukas, Nina Badrić, Hari Mata Hari i Darko Lazić. Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Buba Corelli i Jala Brat, Maya Berović, Coby, Sara Jo, Senidah, Katarina Grujić i Angellina.

Noć muzike, 30. avgusta, pružiće posetiocima Ušća nezaboravno veče uz muziku Simfonijskog orkestra i Hora RTS-a, kao i globalnog muzičkog fenomena, Apokaliptike.

Predvođeni dirigentskom palicom Bojana Suđića, Simfonijski orkestar i Hor RTS-a otvoriće Noć muzike programom „Top klasika“ sa popularnim fragmentima najpoznatijih dela Stevana Hristića, Đuzepea Verdija, Žorža Bizea, Aleksandra Borodina, kao i kompozicija Franca Supea, Artura Markesa, Petra Iljiča Čajkovskog i Karla Orfa.

Aktuelna turneja Apokaliptike posvećena je interpretacijama legendarnog američkog sastava Metalika. Program pod imenom „Plays Metallica by Four Cellos“ ponudiće moćne i originalne interpretacije najvećih savremenih metal hitova, koje će četvorica virtuoznih čelista dočarati uživo svojim gudalima.

Umrežavajući sadržaje i objedinjujući niz događaja, Cloud platforma pretvara Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope.

Ulaz na sva tri festivala u okviru Clouda biće besplatan.

Za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zonama, koje će ove godine biti proširene i pružiće bolji užitak u koncertima. Novina je i to što će ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućiti neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP zonama.

Za pristup VIP-u neophodno je prvo skinuti besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, preko koje se zatim aktivira ALL YOU CAN DRINK VIP PASS, očitavanjem jedinstvenog QR koda.

KeepApp će uskoro biti dostupna na Google Play i App Store-u, i to sa promo cenama za ALL YOU CAN DRINK VIP PASS: za Beer Fest će iznosti 2000 dinara, dok će na Music Week-u i Noći Muzike iznosti 2500 dinara.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cloud Festivalska Platforma
Average rating:  
 1 reviews
 by Jovan

Top muzika!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Cloud Festivalska Platforma