• Bulevar Despota Stefana 115
    Beograd, Palilula
  • 22:00h - 10:00h
  • House / Progressive

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Illusions Halloween u Drugstore-u, 30. oktobarMogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije i prodaju karata su:
063 34 34 33          063 33 33 44

CENA KARTE:
Regular
- 1.390 dinara
VIP Backstage - 1.990 dinara

Veče puno magije je pred nama – ovogodišnja Noć veštica biće u znaku novog projekta Illusions, koji u beogradski Drugstore kao hedlajnera dovodi talentovanog Denisa Horvata, zvezdu Afterlife-a i Innervisions-a i miljenika internacionalne publike.

Veliki Halloween događaj održaće se 30. oktobra u Drugstore-u, verovatno najboljem mestu u gradu za „trick or treat“ i kvalitetan elektronski zvuk pod maskama. Denis Horvat, Danac poreklom iz susedne Hrvatske, je talentovani DJ, producent i remikser koji se brzo upisao na mapu najznačajnijih izvođača na prestižnim etiketama kao što su Innervisions, Afterlife i Dynamic. Horvat nam setom koji je pripremio specijalno za ovo veče čarolije i iluzija donosi vibe omiljenog Afterlife-a u Beograd, a podršku će mu pružiti domaći Dj-evi - Illusory, poznati gradski girl-power dvojac Mimi x FY, a žurku će zatvoriti Nexie i Filip Fisher u b2b izdanju.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Drugstore
Average rating:  
 1 reviews
 by Petar

Denis HORVAT on fire!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Drugstore