• Milentija Popovića 5 (Hotel Hyatt Regency Belgrade)
    Beograd, Novi Beograd
  • 21:00h - 02:30h
  • Jazz / Funk / Pop / Soul / Rock
  • 200 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Jazz klub Ellington’s otvara svoja vrata svim istinskim ljubiteljima jazz, funk, pop i rock muzike. Dobro poznato mesto poštovalaca kvalitetne muzike, klub Ellington’s, ponovo radi na staroj adresi, u Hotelu Hyatt Regency Belgrade. Ellington’s je otvoren za sve posetioce svakog dana, osim nedelje, od 21h do 02:30h, stoga dođite i uverite zašto je ovo mesto falilo Beograđanima. 

Ellington’s bar rezervacije - online brzo i lako

Bar Ellington’s ima kapacitet oko 200 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od retkih jazz barova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju bar Ellington’s Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Opis Ellington’s bara koji će vas inspirisati

Ellington’s bar je ponovo otvoren posle 15 godina pauze, sa ciljem da u srpsku prestonicu unese ono što joj je toliko godina trebalo. To je jedno kultno jazz mesto, gde svi poštovaoci ove fine muzike mogu svakodnevno uživati. 

Odeven u novo ruho, u duhu svetskih jazz barova, klub je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Za potpuno uživanje, u ponudi je i najukusnija hrana i kvalitetna pića, a sve to uz nastupe vrhunskih muzičara.

Muzika koja se sluša u ovom jazz baru

U Ellington’s baru sve posetioce očekuju nastupi legendarnih muzičara svake večeri od ponedeljka do subote, koji su tu da vrate Beograd na svetsku mapu jazz muzike, a svim ljubiteljima klupske svirke pruže mesto kakvih je malo u prestonici. 

Ellington’s Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Jazz bar Ellington’s se nalazi u ulici Milentija Popovića broj 5, na Novom Beogradu. Smešten je u hotelu Hyatt Regency Belgrade. 

Radno vreme Ellington’s bara

Ellington’s jazz klub je otvoren svakog radnog dana i subotom u periodu od 21:00h, pa sve do 02:30h ujutru. Sasvim dovoljno vremena da uživate sa sebi dragim ljudima u najboljim jazz svirkama u gradu. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ellington`s Bar
Average rating:  
 1 reviews
 by Marijana

Hrana za svaku preporuku, odusevljeni smo!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Ellington`s Bar