• Milentija Popovića 5 (Hotel Hyatt Regency Belgrade)
    Beograd, Novi Beograd
  • 21:00h - 02:30h
  • Jazz / Funk / Pop / Soul / Rock
  • 200 Ljudi

Program kluba

PETAK 17. Januar
Soul kitchen band

SUBOTA 18. Januar
ReMake band

PONEDELJAK 20. Januar
Tanja Jovićević sa bendom

UTORAK 21. Januar
Tanja Jovićević sa bendom

SREDA 22. Januar
Nada Pavlović sa bendom

ČETVRTAK 23. Januar
Libra band

Enterijer

Jazz klub Ellington’s otvara svoja vrata svim istinskim ljubiteljima jazz, funk, pop i rock muzike. Dobro poznato mesto poštovalaca kvalitetne muzike, klub Ellington’s, ponovo radi na staroj adresi, u Hotelu Hyatt Regency Belgrade. Ellington’s je otvoren za sve posetioce svakog dana, osim nedelje, od 21h do 02:30h, stoga dođite i uverite zašto je ovo mesto falilo Beograđanima. 

Ellington’s bar rezervacije - online brzo i lako

Bar Ellington’s ima kapacitet oko 200 ljudi, a s obzirom na to da je reč o jednom od retkih jazz barova u Beogradu rezervacije su obavezne. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom klubu.

Kada je u pitanju bar Ellington’s Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Opis Ellington’s bara koji će vas inspirisati

Ellington’s bar je ponovo otvoren posle 15 godina pauze, sa ciljem da u srpsku prestonicu unese ono što joj je toliko godina trebalo. To je jedno kultno jazz mesto, gde svi poštovaoci ove fine muzike mogu svakodnevno uživati. 

Odeven u novo ruho, u duhu svetskih jazz barova, klub je opremljen najsavremenijom rasvetom i ozvučenjem. Za potpuno uživanje, u ponudi je i najukusnija hrana i kvalitetna pića, a sve to uz nastupe vrhunskih muzičara.

Muzika koja se sluša u ovom jazz baru

U Ellington’s baru sve posetioce očekuju nastupi legendarnih muzičara svake večeri od ponedeljka do subote, koji su tu da vrate Beograd na svetsku mapu jazz muzike, a svim ljubiteljima klupske svirke pruže mesto kakvih je malo u prestonici. 

Ellington’s Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Jazz bar Ellington’s se nalazi u ulici Milentija Popovića broj 5, na Novom Beogradu. Smešten je u hotelu Hyatt Regency Belgrade. 

Radno vreme Ellington’s bara

Ellington’s jazz klub je otvoren svakog radnog dana i subotom u periodu od 21:00h, pa sve do 02:30h ujutru. Sasvim dovoljno vremena da uživate sa sebi dragim ljudima u najboljim jazz svirkama u gradu. 


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Ellington`s Bar