• Bul. Arsenija Čarnojevića 58
  • 20:00h - 08:00h
  • House
  • 20000 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Foam Fest. Guarana BGD Foam Fest predstavlja najsenzacionalnije muzičko-scensko dešavanje u regionu, koje mladima donosi atmosferu vrhunskih svetskih žurki.

Foam Fest, jedan od najvećih srpskih brendova, posetiocima pruža dvanaest časova pravog spektakla! Inovativna, najsavremenija scenska, audio i video tehnika, laseri, akrobacije, live performansi, pena topovi i sve što se dešava u peni čine Foam Fest apsolutno nezaobilaznim za svaku smelu ekipu koja zna šta je prvoklasna zabava!

Jubilarni, peti po redu, Guarana BGD Foam Fest donosi niz noviteta, i sve u funkciji još boljeg provoda. Naime, 21. septembra, paralelno sa žurkom u beogradskoj Kombank areni, energiju koju pena nosi moći će da iskuse i mladi u Ljubljani. Publika iz naše prestonice i publika iz ljubljanske hale biće direktno povezane, video linkom, što će maksimalno doprineti kolektivnom uživanju u svim čarima Foam Fest-a.

Promotivne žurke petog po redu Guarana Foam Festa koje su u toku, iz nedelje u nedelju, oduševljavaju mlade širom Srbije, iako je u pitanju samo mali deo onoga što vas očekuje 21. septembra u Kombank areni.

Foam Fest, inače je nastao 2009. godine i od tada ga je posetilo više od 80000 ljudi. O samom kvalitetu festivala govori i činjenica da su najčuvenija svetska Dj imena današnjice kao što su Alex Gaudino, Kurd Maverick, Arno Cost, Dave Floyd, Antoan Clamaran, Tom Novy, Cristian Varela, Benny Benassi, David Morales, Axwell, Sebastian Ingrosso, Sandy Rivera, Stereo Palma, Tsuyoshi Suzuki i drugi, svoje nastupe na Guarana BG Foam Fest-u okarakterisali su kao najoriginalnije momenate u karijeri.

Prodaja ulaznica za peti jubilarni BGD Foam Fest je počela, a svoju kartu po ceni od 1500 RSD možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili rezervisati Online. Za sve naručene karte putem ova dva načina dobijate besplatnu dostavu karata na kućnu adresu.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Foam Fest
Average rating:  
 1 reviews
 by suzana

top


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Foam Fest