• Karađorđeva 23
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • RnB
  • 100 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Industrija bar je jedan od vodećih barova u Beogradu kada su u pitanju barovi klupskog duha. Verovatno su mnogi na prvu loptu pomislili da ime "Industrija" ima neke veze sa istoimenim kultnim klubom u kome je zaživela DJ kultura u Beogradu, to nije slučaj, ali će se ovde ipak slušati elektronska muzika.

Industrija bar ili klub Industrija - tačno je na pola značenja od oba termina, a od oba je uzeo ono najbolje. Klub je u kome je đuskanje obavezno, što ćete shvatiti na prvi beat, a bar je jer se ovde služe sjajna pića i vlada opuštena atmosfera. Zbog toga što je miljenik među beogradskim mestima za izlazak, rezervacije se savetuju i do nekoliko dana unapred.

Kako najlakše do Industrija bar rezervacije?

Industrija bar rezervacije su obavezne zbog uvek velike zainteresovanosti za posetu ovom lokalu. Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju i tako obezbedite sebi mesto u ovom urbanom baru.

Kada je reč o klubu Industrija bar Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti. Odaberite sistem koji vam najviše odgovara i obezbedite sebi mesto.

Zašto izaći u moderni Industrija bar?

Ono na šta je Industrija Bar posebno, i sa pravom ponosan, jesu kokteli i pića kojih nema nigde drugde, bar ne po ovakvim cenama. Osim toga, muzika se trese do ranog jutra, a oko vas su nasmejani ljudi koji vole da se grle i fotkaju, kao i vešti barmeni koji su vam uvek na usluzi… Sve zajedno čini jedno fenomenalno iskustvo koje ćete uvek želeti da još jednom doživite.

Industrija bar - opis kluba u kom je provod zagarantovan

Industrija bar Beograd, kao jedna metropola, dugo je čekao. Ovde ćete naići na jedinstven koncept izlaska kakav je redak i neprepričljiv. Iz tog razloga, ovaj beogradski klub treba doživeti.

Poznat je po vrhunski pripremljenim koktelima sa izuzetno kvalitetnim brendiranim pićima.

Industrija Bar Beograd kokteli

Iako je na izuzetno visokom nivou lokal, Industrija bar cenovnik je prilagođen i onima koji nisu spremni da izdvoje veliku svotu novca koja se inače potroši u ovako elitinim mestima. Zapravo, klub Industrija je tako formirao cene da su one za svačiji džep.

Savremeni enterijer bara za sve urbane klabere

Ime Industrija Bara je dato simbolično, u skladu sa industrijskom zonom u kojoj se nalazi, ali i zbog enterijera koji na zidovima sadrži dosta industrijskih elemenata. Ovde je zastupljen minimalistički stil kakav je zastupljen u svim svetskim klubovima, ali ga izdvaja to što ima dušu. Ono što je interesantno je i to da su sva sedeća mesta u baru zapravo visoka sedenja koja su napravljena od naslaganih industrijskih paleta.

Industrija Bar Beograd

Kapacitet mesta je predviđen za svega 100 odabranih klabera, zato ovde imate intimniji doživljaj i vrhunsku atmosferu.

Kakva muzika se sluša u Industriji?

Svi ljubitelji kvalitetnog zvuka se instant zaljube u klub Industrija. Ovde se slušaju različiti muzički pravci koji DJ za pultom izmeša na nov, jedinstven način koji tera sve prisutne na igru.

Industrija Bar muzičkim repertoarom daje jednu novu dimenziju ovom, već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i dobrim disco, RnB i deep - house zvukom. Ovde ima svega po malo - komercijalnije varijante house-a, sa akcentom na disco, ritam dobre zabave ispraćene zvucima džeza i ostalo...

Ko izlazi u Industrija klub?

Klub Industrija je mesto koje okuplja klabere svih generacija koji prate moderne svetske tokove kada je muzika, ali i koncept zabave u pitanju. U pitanju je mahom urbano, gradsko društvo koje zna kako se uživa.

Industrija Bar Beograd žurka

Klub podiže zabavu na viši nivo, a u to ćete se uveriti i jednom kada vidite kako niko ne odoleva igranju u ovom lokalu. U danima koji slede nakon izlaska možete očekivati Industrija bar slike iz provoda koji će vam biti najbolji podsetnik da ovom mestu morate da se vratite.

Industrija bar Beograd - lokacija i adresa

Industrija Bar smešten je u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, delu poznatom kao Savamala. Industrija bar adresa je Karađorđeva ulica, broj 23. U moru drugih lokala, prepoznaćete kao po autentičnom, industrijskom izgledu. Nalazi se u blizini noćnog kluba Hype, sa druge strane ulice, te nećete imati poteškoća da ga pronađete.

Parking u okolini bara

Nadomak svih popularnih kafića i klubova koji se nalaze u krugu Savamale, lociran je i Parking Karađorđeva koji raspolaže sa 61 parking mestom i koji radi 00-24. Osim na parkingu, mesto za svoj auto možete pronaći i u uličnoj zoni.

Ipak, imajte na umu da je gužva i zainteresovanost za klub Industrija, ali i za sve ostale lokale u okruženju prilično velika. Iz tog razloga, ali i onog bitnijeg - da biste se opustili u noćnom izlasku kako dolikuje, savetujemo da ostavite svoj auto kod kuće!

Industrija bar - radno vreme lokala

Industrija Bar je otvoren čak do 03:00h iza ponoći tako da, ukoliko ste ljubitelj noćnog provoda do ranih jutarnjih časova ovo je svakako jedan od boljih mesta gde možete da se zagrejete pred nova osvajanja klubova. Industrija bar radno vreme podrazumeva period od 21h do 3 ujutru i to petkom i subotom, najboljim danima za izlazak.

Industrija Bar Beograd žurka

Svakako vam preporučujemo da posetite Industrija Bar i uverite se u kvalitet koji ovo mesto nudi. Ipak sa razlogom Industrija bar Beograd izdvaja kao jedno od najboljih mesta koje na Savamali možete posetiti. Rezervište svoje mesto u ovom klubu na vreme i provedite se onako kako to vikendom zaslužujete, a Beograd noću fotograf će se potruditi da vaše Industrija slike iz izlaska budu perfektne!

Klub Industrija - uslovi za rezervacije

U ovom klubu baru postoje samo tri kategoije mesta. To su šank, barski sto i visoko sedenje. Uslovi za rezervacije su jako niski. Kada pored toga u obzir uzmemo i činjenicu da je Industrija bar cenonvik izuzetno povoljan, onda se lako može zaključiti da je ovo jedno od najboljih mesta na koja možete izaći da se dobro provedete za malo para.

Uslov za šank - nema uslova
Uslov za barski sto - kao i kod šanka, nema uslova
Uslov za visoko sedenje - jedna flaša stranog žestokog pića po izboru ili da se popije u toj vrednosti

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Industrija Bar
Average rating:  
 30 reviews
 by Nasata

Superr ste!

 by Dobrivoje

Odlican bar!

 by Strahinja

Sve pohvale za barmena! Uvek smo na sanku i uvek nas covek odusevi sa koktelima!

 by Nesko12

Subota sa Alex Tic-om je bila prava ludnica!

 by Olja

Petkom smo redovni!

 by KAca

Volim njihov Novogodisnji fest! Uvek budu super DJ-evi!

 by Milena

Da produzite radno vreme!

 by Sneki

I kada je svirka i kada je Dj bude super! Moja preporuka!

 by Jelena

Cool mesto!

 by Caca

Opustena varijanta izlaska

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Industrija Bar