• Karađorđeva 23
    Beograd, Stari grad
  • 21:30h - 03:00h
  • Deep House / Disco / RnB
  • 100 Ljudi

Program kluba

PETAK 24. Maj
DJ Alex Tic - Take Me Back

SUBOTA 25. Maj
DJ Iyan Milles (hits all night)

Enterijer

Industrija Bar smešten je u novom centru noćnih dešavanja u Beogradu, u Karađorđevoj ulici broj 23, delu poznatom kao Savamala.

Verovatno su mnogi na prvu loptu pomislili da ime "Industrija" ima neke veze sa istoimenim kultnim klubom u kome je zaživela DJ kultura u Beogradu, to nije slučaj, ali će se ovde ipak slušati elektronska muzika.

Mi smo sigurni da će Industrija Bar dati jednu novu dimenziju ovom, već popularnom području, sa svojim modernim enterijerom, najboljim koktelima i dobrim disco, RnB i deep - house zvukom. Biće svega po malo - komercijalnije varijante house-a, sa akcentom na disco, ritam dobre zabave ispraćene zvucima džeza i ostalo...

Ime Industrija Bara je dato simbolično, u skladu sa industrijskom zonom u kojoj se nalazi, ali i zbog enterijera koji na zidovima sadrži dosta industrijskih elemenata.

Ono na šta je Industrija Bar posebno, i sa pravom ponosna, jesu kokteli i pića kojih nema nigde drugde, bar ne po ovakvim cenama. Osim toga, muzika se trese do ranog jutra, oko vas su nasmejani ljudi koji vole da se grle i fotkaju, vešti barmeni koji su vam uvek na usluzi…fenomenalno.

Industrija Bar je otvoren čak do 03:00h iza ponoći tako da, ukoliko ste ljubitelj noćnog provoda do ranih jutarnjih časova ovo je svakako jedan od boljih mesta gde možete da se zagrejete pred nova osvajanja klubova.

Svakako vam preporučujemo da posetite Industrija Bar i uverite se u kvalitet koji ovo mesto nudi.


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Industrija Bar