• Pariska 1a
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 06:00h
  • Pop / House
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Aloha nalazi se u centru grada, na adresi Pariska 1. Ovaj je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto namenjeno pravim klaberima. Savremen i atraktivan prostor, kao i kvalitetno ozvučenje, izdvajaju ovaj od ostalih klubova i čine ga iz dana u dan sve popularnijim. Prostor koji se nalazi u Kalemgdanskoj tvrđavi dao je inspiraciju dizajnerima pa je tako enterijer kluba uređen sa mnogo luksuznih i specifičnih detalja, a gostima su u ponudi, pored šanka, pultovi, barski stolovi, komjuniti i separei.

Muzika koja se čuje u Alohi je pop i house, uglavnom najaktuelnije stvari sa povremenim osvrtom na starije hitove, uz gostovanja odličnih bendova. Atmosfera je uvek sjajna i neponovljiva i odaje se utisak da ljudi jednostavno dolaze da se provedu sa svojim prijateljima ili da upoznaju neka nova lica, da rasterećeno igraju uz izvanrednu muziku, uživajući u svom omiljenom piću.

Kada je piće u pitanju Aloha se može pohvaliti velikim izborom koje služi profesionalno i efikasno osoblje. Možete birati šta god poželite od žestine, preko razvih vrsta vina i točenih piva do koktela koje će majstori za šankom iznositi brzinom svetlosti.

Ovo mesto okuplja urbanu gradsku ekipu, ljude koji znaju šta znači dobar provod i kvalitetna muzika uz koju se đuska do jutra. Ako ste ljubitelj baš takvog provoda i prave clubbing atmosfere, a uz to želite da čujete najbolje domaće bendove i DJ-eve, onda je klub Aloha pravo mesto za Vas.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Aloha
Average rating:  
 1 reviews
 by Milica

Bio je dobar provod


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Aloha