• Pariska 1
    Beograd, Stari grad
  • 22:00h - 04:00h
  • House / R'n'B
  • 300 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Angels. Klub bar lounge Angels nalazi se u centru grada, u ulici Pariska broj 1. Ako tražite mesto koje će ispuniti sva vaša očekivanja, ljubitelj ste vrhunskog provoda, najboljih koktela, prave clubbing atmosfere i želite da čujete najbolje domaće i strane Dj-eve, onda je Klub Angels pravo mesto za vas.

Klub Angels je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. U velikoj i dobro opremljenoj bašti kluba iskusićete najbolje noći koje ćete dugo pamtiti.

Ne propustite šansu da posetite Klub Angels i doživite nešto novo, nešto nezaboravno, i žurku u pravom smislu te reči!
Klub Angels preti da postane jedan od najlepših i najboljih klubova na otvorenom , zato ne propustite da to i vidite.
Odlična usluga na visokom nivou, veliki izbor pića, najluđe noći u gradu i sve ono što dolikuje jednom klubu urbanom klubu - sve to i mnogo više ima klub Angels.

Muzički pravci koji će dominirati u klub baru Angels su house, malo komercijale i najnovijih hitova, r'n'b, po neko veče rock i pop muzike, osamdesete, devedesete i sve ono što mladi vole i u čemu apsolutni svi uživaju. Sredom vas u klubu Angels očekuju razna gostovanja poznatih izvođača kao i mnoga iznenađenja.

Klub Angels za svakog ima po nešto, a daje sve! Nemojte više biti u dilemi, jer Angels je pravo mesto za vas. Pogotovu što je kapacitet ovog bar lounge kluba do 300 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete.

Klub Angels nudi veliki izbor mesta, od više separea, do visokih i običnih sedenja, barskih pultova, bara odnosno šanka... Na vama je samo da izaberete i rezervišete, a mesto vas čeka. Klub Angels radi svakog dana od 18h do jedan sat nakon ponoći, dok će sredom , petkom i subotom raditi do 4h ujutru kad je muzički program.

Klub Angels uglavnom okuplja stariju klijentelu i ponekad je premali za sve goste i poznate ličnosti, zato je obavezno rezervisati svoje mesto na vreme.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Angels
Average rating:  
 1 reviews
 by Sandra

🙂


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Angels