• Karađorđeva 2-4
    Beograd, Stari grad
  • 00:00h - 04:00h
  • Electro House / RnB
  • 400 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Beton je lociran na savskom pristaništu u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4. Posetioce ovog novootvorenog mesta za izlazak očekuje bogat muzički program i brojna iznenađenja. Klub Beton je jedno novo, opušteno, a opet urbano mesto koje će umnogome podsećati na klubove u inostranstvu. Klub Beton je namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi petkom i subotom kao klub od ponoći do 04h.

Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program kluba Beton podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske.

Pored muzičkog, program tekuće sezone biće obogaćen i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama.  Odlična usluga na visokom nivou, veliki izbor pića, najluđe noći u gradu i sve ono što dolikuje jednom klubu urbanom klubu - sve to i mnogo više ima klub Beton.

Koje god mesto unutar lokala da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja, a klub raspolaže sa šankom, barskim stolovima, visokim sedenjima i separeima.

Klub Beton svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Klub Beton je takođe i mesto na kome susreću ljudi različite kulture, nacije, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Klub Beton za svakog ima po nešto, a daje sve! Nemojte više biti u dilemi, jer Beton je pravo mesto za vas. Pogotovu što je kapacitet ovog kluba oko 400 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete.

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj sceni. Zato ne propustite priliku da posetite klub Beton i osetite pravi elektronski bit.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Beton
Average rating:  
 1 reviews
 by Jadranka v

Pokidaju svaki put!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Beton