• Balkanska 13
    Beograd, Stari grad
  • 23:00h - 05:00h
  • Diesel / R'n'B / House / Salsa
  • 250 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Black Ice lociran je u centru grada, u ulici Balkanska 13, tačnije ispod hotela Moskva. Sa koncepcijom između bara i kluba, Black Ice je tu da se pobrine da vam večeri prolete u sjajnom raspoloženju.

U periodu od 23:00h pa sve do ranih jutarnjih časova doživećete neponovljivo iskustvo kakvo još niste imali u Beogradu. Kapacitet kluba Black Ice je oko 250 ljudi.

Klub Black Ice otvoren je za vaš neverovatni provod svakog četvrtka, petka i subote. Očekuje vas veoma ljubazno osoblje koje ispunjava svaku vašu želju, besprekorna usluga i naravno, raspoloženi gosti koji su glavni krivci dobre atmosfere i čitavog doživljaja kluba Black Ice.

Klub Black Ice potpuno je prilagođen vašem maksimalnom uživanju, sa više nego pristupačnim cenama, jedinstvenim ambijentom, sjajnom lokacijom i naravno, perfektnom klupskom atmosferom.

Eterijer kluba Black Ice je veoma jednostavno uređen, ali tako da imate dovoljno prostora za vaš “flashdance”, pokret, okret ili bilo kakav potez koji ćete poželeti da napravite kad čujete muziku koja ovde svira. Klub Black Ice je izuzetno prostran i pruža mogućnost uživanja za velikim šankom koji se prostire duž čitavog kluba, visokim crnim stolovima i kožnim separeima. Ono što klub Black Ice takođe definiše jeste odlična akustičnost, što u startu dozvoljava izuzetno kvalitetan zvuk koji je, naravno, jedan od najbitnijih faktora za dobru žurku. Raznovrsna ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića u klubu se podrazumeva, a preporučujemo da obavezno probate i neke od osvežavajućih koktela koje Black Ice nudi.

Klub Black Ice je predviđen za sve ljude koji znaju da se dobro zabavljaju i koji vole da čuju svaku vrstu zvuka i muzike, bilo ona domaća, strana ili narodna… Ovde možete čuti stare hitove devedesetih kada je Diesel veče na repertoaru, house, malo komercijale, Hip-Hop, R'nB, pa čak i Salsu.

Black Ice klub je pravo mesto za ovaj tip žurki i svakako je Balkanska 13 prava adresa kada ste u potrazi za dobru, opuštenu zabavu, i pre svega, vrhunski provod. Dobro došli na mesto na koje ćete poželeti da se vratite - Klub Black Ice.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Black Ice
Average rating:  
 0 reviews

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Black Ice