• Požarevačka 17
    Beograd, Vračar
  • 10:00h - 04:00h
  • Pop / Rock / Folk
  • 80 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Black Peter Pub nalazi se na adresi Požarevačka 17, u srcu Vračara i predstavlja jedinstveno mesto za vaše uživanje, koje se po mnogo čemu izdvaja iz bogate prestoničke ponude.

Enterijer kluba Black Peter Pub je vrlo specifičan, i prilagođen je vašem potpunom uživanju. Upravo u klubu Black Peter Pub sve je podređeno vašem maksimalno hedonističkom raspoloženju. Interesantne boje, veoma kreativno odrađen šank, knjige, sjajna akustika i još bolja atmosfera ono su zbog čega ćete se u ovo mesto zalljubiti već na prvi korak. Klub Black Peter Pub izdvaja se posebno svojim neverovatno prijatnim i ušuškanim ambijentom, kao i komforom.

Kapacitet lokala je 80 ljudi, a ono što će vas posebno oduševiti, kada je klub Black Peter Pub u pitanju, jeste izuzetno ljubazno osoblje, koje će učiniti da se u svakom trenutku osećate izuzetno prijatno.

Klub Black Peter Pub radi za vas svakog radnog dana od 10h do četiri sata iza ponoći. Postao je poznat po dobrom provodu i živoj muzici, koja vas očekuje svakog vikenda. Tada ljubitelji dobrog zvuka mogu da uživaju u domaćim i stranim hitovima pop i rock, kao i folk muzike. Ovaj klub će vam pružiti potpuni ugođaj za vaše prijatne trenutke u dobrom društvu.

I sami znamo da je posle par pinti piva potrebno i razgibavanje kako bi bili spremni za novu turu, što će vam svakako pružiti pikado!.

Bašta kluba Black Peter Pub krije oazu mira, prijatnog ambijenta bogatog raznim biljem koji danju daju idealno mesto za vasu prvu jutarnju kafu, frape u podne i koktel uveče, kada se ambijent pretvara u klub kog karakterišu sjajne svirke i kvalitetna pića i usluga!

Za ovo mesto nije potrebna posebna najava, ono je pravo i vrlo blizu onoga što vam pripada, bićete primljeni i ugošćeni na jedan gostoljubiv i profesionalan način što će stvoriti osećaj da ste uvek na pravom mestu u pravo vreme. Zato ne treba mnogo da se čeka klub Black Peter Pub postaće glavno mesto u vašem životu na kom ćete doživeti sve momente za koje ste verovali da su daleko, uživajte sa najboljima.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Black Peter Pub
Average rating:  
 1 reviews
 by Milena

Bas smo uzivali!


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Black Peter Pub