• Vase Pelagića 54
    Beograd, Savski venac
  • 00:00h - 05:00h
  • Pop / Folk
  • 600 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Beograd Noću

Klub Cabaret Rose je novootvoreno mesto za noćni provod u Beogradu, i predstavlja zimsku varijantu splava Jimmy’s, jednog od najpopularnijeg splava tokom letnje sezone. Ukoliko ste se rado provodili na splavu Jimmy’s, klub Cabaret Rose ispuniće apsolutno sva vaša očekivanja.

Klub Cabaret Rose se nalazi u jednom od najelitnijih krajeva u Beogradu, na Senjaku, u ulici Vase Pelagića broj 54. Klub Cabaret Rose će ove sezone biti vodeće mesto za tip provoda koji nudi. Osim promene lokacije, Klub Cabaret Rose zadržaće sve pozitivne atribute splava Jimmy’s, odnosno i ovo mesto će biti poznato po usluzi na vrhunskom nivou, najluđem noćima u gradu i gostovanjima, ali i provodu, najvećih estradnih zvezda.

Podsećamo da ste na splavu Jimmy’s u toku protekle letnje sezone mogli da uživate uz pevače kao što su Nataša Bekvalac, Dado Polumenta, Aca Lukas, Adil, Džej, Miligram, Saša Kovačević, Ana Bekuta, i mnoge druge. Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Cabaret Rose, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu. Arhitektonski gledano, klub Cabaret Rose je koncipiran tako da gde god da ste imate pregled na čitavo dešavanje, stoga ste uvek u centru pažnje.

Klub Cabaret Rose je idealan ukoliko želite da se uz najbolju živu svirku provedete sa prijateljima ili da na neki romantičniji nastup, poput nastupa pevača Adila, izvedete svoju lepšu polovinu. Ono što je sigurno, ukoliko klub Cabaret Rose bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

Ekipa koja stoji iza splava Jimmy’s, a sada i iza novootvorenog kluba Cabaret Rose, predstavlja ljude entuzijastično okupljene oko sjajne ideje, a to je pružanje najboljeg provoda svojim gostima, i oni to za sada rade savršeno.

Klub Cabaret Rose pruža maksimalno uživanje u najkvalitetnijoj muzici, u društvu poznatih ličnosti i sportista. Klub Cabaret Rose poseduje parking koji gosti kluba mogu besplatno koristiti.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Cabaret Rose
Average rating:  
 1 reviews
 by Marina

Nastupi Dejana Matica su mi ovde bili odlicni


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Cabaret Rose