• Pukovnika Bacića 1a
    Beograd, Savski venac
  • 17:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 140 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Klub Caesar, intimni, luksuzno opremljen klub, smešten u vili na Dedinju, nadomak Autokomande i Marakane, pleni svojim enterijerom inspirisanim antičkim Rimom. Ukoliko želite da se opustite i sa svojim prijateljima uživate u kvalitetnoj muzici, brižljivo odabranoj karti pića i vrhunskoj ponudi vina, klub Caesar je idealno mesto za nezaboravne noći.
Sa svojim kapacitetom od 140 ljudi i ljubaznim osobljem, u klubu Caesar možete izabrati da li želite da uživate u ušuškanim, izdvojenim separeima ili pak želite da budete za barskim stolovima, blizu bine i podijuma za igru.
U klubu Caesar, organizujemo živu muziku četvrtkom, petkom i subotom, uz obavezne rezervacije zbog ograničenog broja mesta. Dres kod nije striktno odredjen, ali trenerke i patike nisu poželjne, već elegantnije oblačenje u skladu sa vrstom zabave i enterijerom kluba. Muzika počinje od 22h i prigodna je za sve generacije.
Ukoliko se nadjete u blizini tokom nedelje, klub Caesar ima i restoranski deo, u kome je zastupljena internacionalna kuhinja, pa možete uživati u specijalitetima iz naše kuhinje.
Prepustite se vrhunskom hedonizmu i uživajte u širokom spektru usluga koju Vam pruža klub Caesar!

Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Caesar