• Pukovnika Bacića 1a
    Beograd, Savski venac
  • 17:00h - 03:00h
  • Pop / Folk
  • 140 Ljudi

Nema najavljenih dogadjaja.

Enterijer

Beograd Noću

Klub Caesar, intimni, luksuzno opremljen klub, smešten u vili na Dedinju, nadomak Autokomande i Marakane, pleni svojim enterijerom inspirisanim antičkim Rimom.

Ukoliko želite da se opustite i sa svojim prijateljima uživate u kvalitetnoj muzici i brižljivo odabranoj karti pićai vrhunskoj ponudi vina, klub Caesar je idealno mesto gde možete provesti nezaboravnu noć. 

Cezar klub rezervacije - kako najlakše pronaći svoje mesto 

Za nezaboravan provod u klubu Cezar rezervacije su moguće uz svega nekoliko klikova uz Beograd noću. Svoje mesto možete rezervisati veoma brzo i jednostavno, uz samo jedan poziv ili poruku, a za vas smo omogućili i online rezervacije.

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra na brojeve 063 33 33 44 ili 063 34 34 33, kao i popunjavanjem online rezervacije na našem sajtu, ili putem aplikacije.

Beograd noću vam nudi i mogućnost rezervacije putem aplikacije, koja se bavi prezentacijom noćnog života u prestonici. Dostupna je i android i iOS verzija aplikacije, a ovakvo rezervisanje nudi mogućnost i za ostvarivanje brojnih pogodnosti.

Ukoliko želite da vam veče protekne u nesvakidašnjem ambijentu kluba Caesar rezervacije su obavezne, jer veliki broj Beograđana rado posećuje ovo mesto, pa su kapaciteti kluba uvek popunjeni.

Caesar club opis - šta vas čeka na ovom mestu 

Klub Cezar ima abijent koji će vas  osvojiti na prvu loptu. Sa kapacitetom od 140 ljudi i ljubaznim osobljem, u klubu Caesar možete izabrati da li želite da uživate u ušuškanim, izdvojenim separeima ili pak želite da budete za barskim stolovima, blizu bine i podijuma za igru.

Dok se vikednom klub Caesar pretvara u sjajno mesto za provod, baš kao i većina beogradskih klubova tokom nedelje klub Caesar ima i restoranski deo, u kome je zastupljena internacionalna kuhinja, pa možete uživati u specijalitetima iz njihove kuhinje i odabranim vinima, a sve to u enterijeru inspiranom antičkim Rimom.

Vaše je samo da dođete i da se prepustite vrhunskom hedonizmu i uživajte u širokom spektru usluga koju pruža klub Caesar.

Kakva muzika vas čeka u klubu Cezar?

U klubu Caesar možete uživati u svirkama četvrtkom, petkom i subotom, uz obavezne rezervacije zbog ograničenog broja mesta. Uživo nastup počinje od 22h a hitovi se nižu do sitnih sata. Reperoar je prilagođen svim generacijama, a svako veče će vas dočekati popularni domaći hitovi zabavne i narodne muzike. 

Dres kod nije striktno određen, ali trenerke i patike nisu poželjne, već elegantnije oblačenje u skladu sa vrstom zabave i enterijerom kluba.

Klub Caesar Beograd - lokacija na kojoj se nalazi 

Klub Caesar nalazi se u vili na Dedinju na adresi Pukovnika Bacića 1a. Klub se nalazi blizu stadiona Marakana i Autokomande pa je njegova lokacija izuzetno pristupačna za ljude iz različitih delova grada. 

Parking ispred kluba Caesar

Važna infomracija za sve one koji odluče da sopstvenim automobilom posete klub Caesar jeste ta da ovaj objekat ima svoj privatni parking, pa tako gosti neće morati da brinu gde da parkiraju svoje vozilo, i moći će da uživaju u provodu tokom čitave noći. 

Radno vreme kluba Caesar

Klub Cezar otvoren je za sve drage goste od 17h do 3:00h. Kao što smo već rekli, tokom nedelje ovde možete uživati u gastronomskim specijatitetima, dok se vikendom možete opustiti i popiti čašicu više uz sjajnu atmosferu koju prave bendovi koji nastupaju ovde.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klub Caesar
Average rating:  
 1 reviews
 by Mitar

Ekstra lokacija


Rezervacije su obavezne.
Putem korisničkog Call centra ili online možete potpuno besplatno da napravite rezervaciju.

Mapa - Klub Caesar